0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παπαπαπαπα... κακές κουβέντες.... πιπέρι στο στόμα γρήγορα! Χρονιάρες μέρες και να τα βάζετε με τους εν Χριστώ αδελφούς! Εγώ προτείνω το άλλο, να κόψει ο καθένας μας από.. 1 μόριο, να τους τα δωρίσουμε μια και είναι μέρες αγάπης και προσφοράς, για να μεγαλώσουμε τα δικά τους... μόρια. Εεεε; Δεν είναι φοβερή ιδέα;;; Άλλωστε, οι περισσότεροι από μας έχουν συνηθίσει να μένουν... με το μόριο στο χέρι!
με πτυχίο 25/7/08 που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνεις να κάνεις αίτηση για αναπληρωτής-ωρομίσθιος για τη χρονιά 2008-09, και απ' ότι είδα δεν είναι σε πίνακα ωρομισθίων καμιάς περιφέρειας! μάλλον είναι μένταλιστ, δεν εξηγείται αλλιώς! που πάμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί ήθελα να ξέρα....ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ" Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ???
Παράθεση από: pixel στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 08:27:01 pmμε πτυχίο 25/7/08 που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνεις να κάνεις αίτηση για αναπληρωτής-ωρομίσθιος για τη χρονιά 2008-09, και απ' ότι είδα δεν είναι σε πίνακα ωρομισθίων καμιάς περιφέρειας! μάλλον είναι μένταλιστ, δεν εξηγείται αλλιώς! που πάμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί ήθελα να ξέρα....ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ" Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ??? lolΓιατί μήπως κατήργησε τίποτε άλλα παραθυράκια η κυρία?
Παράθεση από: melina.an στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 09:36:38 pmΑπίστευτο!!!Μα καλά στα εκκλησιαστικά δεν παίρνουν πλέον από τους πίνακες;;;;Αυτό είχα εγώ καταλάβει........ κάνω λάθος βρε παιδιά??Τα εκκλησιαστικά έχουν δικους τους πίνακες. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν μέσα σε αυτούς...
Απίστευτο!!!Μα καλά στα εκκλησιαστικά δεν παίρνουν πλέον από τους πίνακες;;;;Αυτό είχα εγώ καταλάβει........ κάνω λάθος βρε παιδιά??
Παράθεση από: geok_salonika στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 11:55:34 pmΠαράθεση από: melina.an στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 09:36:38 pmΑπίστευτο!!!Μα καλά στα εκκλησιαστικά δεν παίρνουν πλέον από τους πίνακες;;;;Αυτό είχα εγώ καταλάβει........ κάνω λάθος βρε παιδιά??Τα εκκλησιαστικά έχουν δικους τους πίνακες. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν μέσα σε αυτούς...Τότε που μπορεί να είναι;
Το θέμα δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Ξέρει κανείς που πρέπει να απευθυνθώ;
Παράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 03:32:47 pmΠαράθεση από: pixel στις Δεκεμβρίου 04, 2009, 08:27:01 pmμε πτυχίο 25/7/08 που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνεις να κάνεις αίτηση για αναπληρωτής-ωρομίσθιος για τη χρονιά 2008-09, και απ' ότι είδα δεν είναι σε πίνακα ωρομισθίων καμιάς περιφέρειας! μάλλον είναι μένταλιστ, δεν εξηγείται αλλιώς! που πάμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί ήθελα να ξέρα....ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ" Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ??? lolΓιατί μήπως κατήργησε τίποτε άλλα παραθυράκια η κυρία? ναι , κατάργησε αυτό της ΠΔΣ προς το παρόν.. περιμένουμε και αισιοδοξούμε ότι θα καταργήσει και τα λοιπά, ουκ ολίγα παραθυράκια....