0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: napi στις Δεκέμβριος 13, 2009, 10:22:43 πμAMEDEUS διορθωσε με αν κανω λαθος ο πρωτος που λες οτι εχει 29 μορια,αυτα τα ειχε την πρπηγουμενη χρονια αρα φετος θα εχει 38-39 μορια κ ο τελευταιος θα εχει 23 συν 9φετινα μορια δηλαδη 32!!!!!;;;;;;;;;σωστα η εχω καταλαβει κατι λαθος;;;;;;;;;;αν είχε πέρυσι 29 δε θα διοριζοταν...
AMEDEUS διορθωσε με αν κανω λαθος ο πρωτος που λες οτι εχει 29 μορια,αυτα τα ειχε την πρπηγουμενη χρονια αρα φετος θα εχει 38-39 μορια κ ο τελευταιος θα εχει 23 συν 9φετινα μορια δηλαδη 32!!!!!;;;;;;;;;σωστα η εχω καταλαβει κατι λαθος;;;;;;;;;;
οι πινακεσ δεν εχουν τα μορια μεχρι το 2010 ετσι;ειναι τα περσινα μορια
σου λειπουν πολλοι
ο πινακασ που εβγαλε ο ζςτ εχει καθαρα τους οαεδιτες , τους καταλαβαινεις δηλαδη ευκολα , οι πρωτοι 61 εχουν τεραστιες προυπηρεσιες , μου ρχεται να παρω φορα και στο γκρεμο , ο διορισμος τουλαχιστον για εμενα απομακρυνεται.που να σπασει κ τα 2 του ποδια ο Λυκουρεντζος.
Παράθεση από: epistimik στις Δεκέμβριος 13, 2009, 08:51:31 μμοι πινακεσ δεν εχουν τα μορια μεχρι το 2010 ετσι;ειναι τα περσινα μοριαΝαι είναι ο πίνακας που θα βγάλουν του χρόνου για το 2010.