0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lara στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 04:55:26 pmΠαράθεση από: napi στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 10:22:43 amAMEDEUS διορθωσε με αν κανω λαθος ο πρωτος που λες οτι εχει 29 μορια,αυτα τα ειχε την πρπηγουμενη χρονια αρα φετος θα εχει 38-39 μορια κ ο τελευταιος θα εχει 23 συν 9φετινα μορια δηλαδη 32!!!!!;;;;;;;;;σωστα η εχω καταλαβει κατι λαθος;;;;;;;;;;αν είχε πέρυσι 29 δε θα διοριζοταν...Δεν ξέρω γιατί δεν διορίστηκε εγώ δεν τον βρήκα στους διοριστέους. Θα προσπαθήσω να σπάσω τον πίνακα και να τον στείλω.
Παράθεση από: napi στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 10:22:43 amAMEDEUS διορθωσε με αν κανω λαθος ο πρωτος που λες οτι εχει 29 μορια,αυτα τα ειχε την πρπηγουμενη χρονια αρα φετος θα εχει 38-39 μορια κ ο τελευταιος θα εχει 23 συν 9φετινα μορια δηλαδη 32!!!!!;;;;;;;;;σωστα η εχω καταλαβει κατι λαθος;;;;;;;;;;αν είχε πέρυσι 29 δε θα διοριζοταν...
AMEDEUS διορθωσε με αν κανω λαθος ο πρωτος που λες οτι εχει 29 μορια,αυτα τα ειχε την πρπηγουμενη χρονια αρα φετος θα εχει 38-39 μορια κ ο τελευταιος θα εχει 23 συν 9φετινα μορια δηλαδη 32!!!!!;;;;;;;;;σωστα η εχω καταλαβει κατι λαθος;;;;;;;;;;
Από τους πίνακες αυτούς δεν θα έπρεπε να αφαιρεθουν όσοι συμπληρώνουν 30μηνό; Αρα η βάση του 40% και ο αριθμός όσων συμπληρώνουν 24μηνο θα κατέβει; Ας δώσει κάποιος τα φώτα του.
....μα δε σημαινει οτι οσοι ειναι στον πινακα του Αμαντεους εχουν παει και αναπληρωτες....