0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μην περιμένετε σοβαρές αντιδράσεις, αν δεν βγεί , πρώτα, στη φόρα το νομοσχέδιο.
Παράθεση από: dimstella στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 03:51:20 pmμην περιμένετε σοβαρές αντιδράσεις, αν δεν βγεί , πρώτα, στη φόρα το νομοσχέδιο.Και είναι το λογικό άλλωστε.. Να αντιδράς γενικά και αόριστα ή για το (άγνωστο ακόμα) μελλοντικό νομοσχέδιο; Ας βγει πρώτα να δούμε με τι έχουμε να κάνουμε.
Ο καλύτερος υπουργός Παιδείας, όσον αφορά τουλάχιστον εμάς τους εκπαιδευτικους ήταν ο Στυλιανίδης. Τουλάχιστον υπολόγοζε την προυπηρεσία.
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 03:57:02 pmΠαράθεση από: dimstella στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 03:51:20 pmμην περιμένετε σοβαρές αντιδράσεις, αν δεν βγεί , πρώτα, στη φόρα το νομοσχέδιο.Και είναι το λογικό άλλωστε.. Να αντιδράς γενικά και αόριστα ή για το (άγνωστο ακόμα) μελλοντικό νομοσχέδιο; Ας βγει πρώτα να δούμε με τι έχουμε να κάνουμε.οταν βγει και ψηφιστει (κατα την γνωμη μου αμεσως μετα τις ενδοσχολικες εξετασεις του Ιουνιου) θα αντιδρασουμε με τα μαγιο και τα ψαροντουφεκα ; τοτε τετελεσται.....
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 03:57:02 pmΠαράθεση από: dimstella στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 03:51:20 pmμην περιμένετε σοβαρές αντιδράσεις, αν δεν βγεί , πρώτα, στη φόρα το νομοσχέδιο.Και είναι το λογικό άλλωστε.. Να αντιδράς γενικά και αόριστα ή για το (άγνωστο ακόμα) μελλοντικό νομοσχέδιο; Ας βγει πρώτα να δούμε με τι έχουμε να κάνουμε.Κοίτα εσύ ούτως ή άλλως θα πίνεις καφέ με το φίλο σου...Σε κάθε περίπτωση
Εγώ να έρθω?
Παράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 08:00:51 pmΕγώ να έρθω?Δεκτές μόνο κοπέλλες με φωτογραφία.
Παράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 08:18:13 pmΠαράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 08:00:51 pmΕγώ να έρθω?Δεκτές μόνο κοπέλλες με φωτογραφία. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει
Έχω μια γυμνή σε κάνει?