0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το λογικό είναι ο ασεπ να γίνει. Αν πρόκειται να διορίσουν έστω και έναν εκπαιδευτικό τα έτη 2011-12 και 2012-13, είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να το κάνουν μέσω νέου διαγωνισμού. Επίσης, αν καταργήσουν το διορισμό μέσω προϋπηρεσίας, και φαίνονται αποφασισμένοι να το κάνουν, οι θέσεις που θα προσφέρει ο νέος ασεπ ίσως να είναι λίγο περισσότερες από τον προηγούμενο, διότι δεν θα υπάρχουν διοριστέοι μέσω προϋπηρεσίας (40% κτλ). Όμως δε νομίζω να είναι πολύ περισσότερες οι θέσεις, γιατί στις προθέσεις του υπουργείου είναι η μείωση των διορισμών.
Γ.ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ : Σε πόσες χιλιάδες προσλήψεις δηλαδή θα πάτε φέτος;<<Ο συνολικός αριθμός μελετάται τώρα αλλά υπάρχει ένας αριθμός μονίμων που πρέπει να προσλάβουμε από το ΑΣΕΠ, ήταν 6,5 χιλιάδες το υποχρεωτικό νούμερο, νομίζω θα είναι ακριβώς στη μέση. Και αντίστοιχα με τους αναπληρωτές.>>που ρε παιδια λέει ότι οι άλλοι μισοι θα πάνε για την άλλη χρονια?πάντως θα συμφωνήσω οτι τα πράγματα είναι αρκετα ρευστα...........
Και μόνο που βλέπω δημοσιεύματα, άρθρα και απόψεις σχετικά με το αν θα γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ και ότι επρόκειται να πάρουν μέγαλο μέρος αυτών που είναι σε πίνακες με πιάνει απελπισία. Είναι άδικο και για μας που τώρα για 1η φορά θέλουμε να προσπαθήσουμε, για ν΄αλλάξουμε τη ζωή μας, να βλέπουμε ότι υπάρχει έωλη η ¨λαμογιά¨. Υποθέτω, ότι είναι άσχημο και για όσους είναι αδιόριστοι κλπ να επικρατεί αυτό το χάος, να είναι συνέχεια στο ¨περίμενε¨, αλλά ας διαγωνιστούμε μια φορά με ίσους όρους. Άλλωστε οι μεγαλύτεροι σε ηλικία έχουν και μεγαλύτερη εμπειρία. Τί να πω? Προς Θεού, μη παρεξηγηθώ με το μνμ μου ως ρατσίστρια κλπ κλπ. Ο καθένας εκφράζει τα προσωπικές του θέσεις.
Παράθεση από: ageliki87 στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 03:44:27 pmΚαι μόνο που βλέπω δημοσιεύματα, άρθρα και απόψεις σχετικά με το αν θα γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ και ότι επρόκειται να πάρουν μέγαλο μέρος αυτών που είναι σε πίνακες με πιάνει απελπισία. Είναι άδικο και για μας που τώρα για 1η φορά θέλουμε να προσπαθήσουμε, για ν΄αλλάξουμε τη ζωή μας, να βλέπουμε ότι υπάρχει έωλη η ¨λαμογιά¨. Υποθέτω, ότι είναι άσχημο και για όσους είναι αδιόριστοι κλπ να επικρατεί αυτό το χάος, να είναι συνέχεια στο ¨περίμενε¨, αλλά ας διαγωνιστούμε μια φορά με ίσους όρους. Άλλωστε οι μεγαλύτεροι σε ηλικία έχουν και μεγαλύτερη εμπειρία. Τί να πω? Προς Θεού, μη παρεξηγηθώ με το μνμ μου ως ρατσίστρια κλπ κλπ. Ο καθένας εκφράζει τα προσωπικές του θέσεις.O διαγωνισμος θα γινει το 2012 οποτε μην ανησυχεις μεχρι τοτε.
Σύμφωνα με συνάδελφο, τα γραφεία ΔΕ ήδη προετοιμάζονται για τον επόμενο ΑΣΕΠ στέλνοντας στο ΥΠΕΠΘ κενά και πόσες θέσεις χρειάζονται.
Άμα δεν διοριστούν πρώτα όλοι όσοι φέτος το δικαιούνται πως θα γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ, οέο???