*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 77015 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thalassopouli

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΑΣΕΠ Εκπαιδευτικών
« Απάντηση #238 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 05:03:34 pm »
Ο νόμος γράφει παιδιά ότι η μετάβαση μπορεί να παραταθεί με απόφαση της υπουργού...Αυτό το έκανε όπως καταλαβαίνετε για νας κρατάει όλους στο χέρι...Όλους...Και εγώ θέλω να γίνει ΑΣΕΠ κανονικά όπως έχει δεσμευτεί (όντως προφορικά δυστυχώς) αλλά ακούγεται πολύ αυτή η παράταση...Δεν ξέρουμε αλλά ελπίζω να μάθουμε κάτι σχετικά γρήγορα. Η προϋπηρεσία μαζί με την αναγκάια επιτυχία ΑΣΕΠ θεωρώ ότι είναι αρκετά δίκαιο (Έχω μόνο 2 επιτυχίες με λίγη προυπηρεσία). Το να προσληφθούν όλοι οι εναπομείναντες των παλιών συστημάτων ακόμα και με μεγάλη προϋπηρεσία που κανένας δεν ξέρει πως την πήραν δεν το θεωρώ καθόλου μα καθόλου δίκαιο. Να προσληφθείς εκπαιδευτικός με προϋπηρεσία αλλά να έχεις και μία γ&*%$η επιτυχία κάπου. Έχω γνωστούς που έχουν κατοχυρώσει δικαιώματα από την Σιβιτανίδειο, που όταν εγώ ξεσκιζόμουνα στο διάβασμα μέρα νύχτα αυτοί γελούσαν ξέρωντας ότι θα διοριστούν με το ισχύον σύστημα επειδή τα πήγαιναν καλά με τους παπάδες. Όχι τώρα θα με βρούν απέναντι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:31:54 »

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 05:16:59 pm »
Συμφωνω απολυτως!Γνωριζω καποιες κυριες και κυριους γυρω στα 35 που εχουν συγκεντρωσει μορια προυπηρεσιας απο τις γνωριμιες τους με διευθυντες δευτεροβαθμιας,παπαδες κλπ...Δεν εχουν ιδεα απο ΑΣΕΠ και φυσικα τρεμουν στην ιδεα πως θα αναγκαστουν να δωσουν.Μπορει καποιοι απ αυτους να ειναι οντως καλοι εκπαιδευτικοι αλλα το να ειρωνευονται μερικοι, εμας τους νεοτερους που εχουμε μπει σ αυτη τη διαδικασια ,δε το δεχομαι!Τωρα θελω να τους δω...
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 05:19:56 pm »
Πιστεύω ότι ο επόμενος ασεπ θα γίνει το αργότερο τέλος του 2011 ή αρχές του 2012. Τα κενά που υπάρχουν είναι πάρα πολλά, και φαίνεται ότι θα προκύψουν κι άλλα, δεδομένου ότι οι συνταξιοδοτήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί.
H λογική ότι υπάρχουν πολλά κενά =προσλήψεις είναι λάθος γιατί είμαστε στη μετά ΔΝΤ εποχή
και η Παιδεία είναι δυστυχώς ένας χώρος που μπορούν να γίνουν εύκολα περικοπές χωρίς σοβαρό πολιτικό κόστος.
Το υπουργείο έχει δεσμευτεί προφορικά (δυστυχώς όχι γραπτά) ότι θα προσλάβει τους εναπομείναντες διοριστέους το επόμενο σχολικό έτος. Σε ορισμένες ειδικότητες οι εναπομείναντες είναι πολύ λίγοι.
Τυχαίο που έχει δεσμευτεί προφορικά;
Δεν νομίζω  :)

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 05:40:52 pm »
Συμφωνω απολυτως!Γνωριζω καποιες κυριες και κυριους γυρω στα 35 που εχουν συγκεντρωσει μορια προυπηρεσιας απο τις γνωριμιες τους με διευθυντες δευτεροβαθμιας,παπαδες κλπ...Δεν εχουν ιδεα απο ΑΣΕΠ και φυσικα τρεμουν στην ιδεα πως θα αναγκαστουν να δωσουν.Μπορει καποιοι απ αυτους να ειναι οντως καλοι εκπαιδευτικοι αλλα το να ειρωνευονται μερικοι, εμας τους νεοτερους που εχουμε μπει σ αυτη τη διαδικασια ,δε το δεχομαι!Τωρα θελω να τους δω...
Το ότι είσαι νέο παιδί θα έπρεπε να σε κάνει να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω...Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που βολεύτηκαν ναι οκ αυτό έχει γίνει.Δεν βλέπω όμως να λέτε τίποτα -εσείς οι ...νέοι και με τρελή όρεξη για ασεπ-για τους ανθρώπους που έχουν δώσει 4,3 φορές,δουλεύουν αναπληρωτές με την αξία τους και δεν δίνει καν μεγαλύτερη μεταβατική ή να τους κατοχυρώσει με κάποιο τρόπο.Ούτε λέτε τίποτα για τους δασκάλους που ο καλύτερος βαθμός είναι το 55 και έχουν διοριστεί σχεδόν όλοι(και αν όχι θα διοριστούν).
Κι εγώ που δεν είχα γνωριμίες με διευθυντές και έχω δώσει 4 φορές γιατί να ξαναδώσω,γιατί να μπω στη διαδικασία.Εντάξει όλα τα πράγματα δεν έχουν μια πλευρά.....Ας το ξανασκεφτεί καλά η υπουργός να δώσει έστω άλλον ένα χρόνο μεταβατική.Γιατί να κάνει ασεπ,έχει να διορίσει τόσο κόσμο.Το χουμε χάσει τελείως σε αυτή τη χώρα....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:31:54 »

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 05:54:46 pm »
Ναι σςστα μιλας.Απλα αναφερθηκα στα βυσματα που περηφανευονται κιολας!Γνωμη μου ειναι πως θα πρεπει να υπαρξει μια ειδικη ρυθμιση για σας που εχετε δωσει τοσες φορες και ειστε στους επιτυχοντες.
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 06:36:29 pm »
Ναι σςστα μιλας.Απλα αναφερθηκα στα βυσματα που περηφανευονται κιολας!Γνωμη μου ειναι πως θα πρεπει να υπαρξει μια ειδικη ρυθμιση για σας που εχετε δωσει τοσες φορες και ειστε στους επιτυχοντες.
Το θέμα είναι Κώστα ότι ούτε αυτό προτίθεται να κάνει....Το μόνο που κάνει είναι να δώσει το 55 σε όσους έχουν 24 μήνες(που σημαίνει ότι δεν θα τους διορίσει όλους)."Να σε κάψω Γιάννη,να σ αλείψω λάδι"δηλαδή.Η κατάσταση είναι χάλια...
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 06:37:03 pm »
Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρξει μια ρύθμιση για όσους έχουν μεγάλες προϋπηρεσίες τις οποίες απέχτησαν λόγω επιτυχιών στων ΑΣΕΠ .Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να ενισχυθούν οι βυσματικές προϋπηρεσίες αλλά δε μπορεί να πετάνε στα αζήτητα επιτυχόντες  που απέχτησαν την προϋπηρεσία μόνο με ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 06:39:28 pm »
Η  Υπουργός  είπε  πως (έχει  την  πρόθεση,  όχι  σίγουρα)να  γίνει  ΑΣΕΠ  αρχές  του  12  και  όχι  τέλος  του  11(την  άκουσα  εγώ)  γιατί  πρέπει  να  οργανωθεί  με  τον  καινούριο  τρόπο.Θα  πρέπει  ένα  χρόνο  πριν τουλάχιστον  (όπως  είπε)  να  ανακοινώσει  τις  αλλαγές. Αρα  μέχρι  τον  Ιανουάριο  - Φεβρουάριο  το  αργότερο  θα  πρέπει  να  κάνει  ανακοινώσεις. Είπε  όμως  πως  ενδιάμεσα  θα  γίνει  ΑΣΕΠ  μόνο  για  την  ειδική  αγωγή. Νομίζετε  πως  προλαβαίνει  να  τα  κάνει  όλα  αυτά; Δεν  έχει  γίνει  ακόμη  τίποτα  ούτε  για  την  ειδική  αγωγή.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 07:03:40 pm »
Έρχομαι να συμφωνήσω μαζί σου papia.Δεν βλέπω τίποτα να κινείται(με συμφέρει να αργήσει) και ίσως αν πιέσουν λίγο τα συνδικάτα(κάτι ας κάνουν έστω και τώρα)να υπάρξει μια ρύθμιση,μια παράταση της μεταβατικής.Αλλά δεν θέλει να το κάνει γιατί αυτήν και την κυβέρνησή της δεν τη συμφέρει να κατοχυρώνουμε δικαίωμα διορισμού.Οπότε θα δίνουμε συνεχώς εξετάσεις(εκτός αν γράψουμε 90 και)απλώς και μόνο για να δουλεύουμε.

Αποσυνδεδεμένος viviantz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 07:22:15 pm »
Ρε παιδιά και με εμάς τους επιλαχόντες τι θα γίνει;
Στους φιλολόγους έχει μόνο 35 διοριστέους από τον ΑΣΕΠ που δεν διόρισε φέτος.
Εγώ είμαι έξω από τους διοριστέους για περίπου 25 θέσεις, αλλά δεν έχω προϋπηρεσία (είχα επιτυχία και στον ΑΣΕΠ του 2007, αλλά δεν με κάλεσαν ούτε για ωρομίσθια).
Έχετε ακούσει τίποτα;  Υπάρχει καμία ελπίδα για του χρόνου με βάση το 60-40;

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 07:39:55 pm »
Lila  76,  νομίζω  πως  η  παράταση  της  μεταβατικής  συμφέρει  την  υπουργό  διότι:
1) ηρεμεί  αυτούς  που  έχουν  προϋπηρεσία  και  τους  δίνει  ελπίδα  από  εκεί  που  ήταν  χαμένοι(στο  τέλος  θα  πουν  κι  ευχαριστώ  στην  υπουργό  και  κάποιοι  θα  την  ψηφίσουν).
2) όσο  γι  αυτούς  που  δεν  έχουν  προϋπηρεσία  και  θέλουν  ΑΣΕΠ  πάλι  θα  είναι  ευχαριστημένοι  γιατί  θα  ξέρουν  ότι  από  τον  επόμενο  διαγωνισμό  θα  έχουν  όοοοοοοοοοολες   τις  θέσεις  δικές  τους(που  θα  είναι  βέβαια  λιγότερες  από  αυτές  που  είχαν  με  το  παλιό  συστημα)  αλλά  και  αυτοί  θα  λένε  ευχαριστώ  στην  υπουργό. Αρα  η  γνώμη  μου  είναι  πως  θα  μεγαλώσει  η  μεταβατική.
        Ακόμη  πως  θα  δικαιολογήσουν  στο  ΔΝΤ  ένα  διαγωνισμό  100.000  υποψηφ.  (τόσα  έξοδα)  και  μη  μου  πει  κανείς  ότι  δίνουμε  το  παράβολο  γιατί  με  αυτό  δεν  μπορούμε  να  πληρώσουμε  επιτηρητές,  διορθωτές,  θέρμανση,  καθαρίστριες  διευθυντές   υπαλ.  υπουρ.  παιδ. κ.τ.λ.
         Η  αλλαγή  του  τρόπου  εξέτασης   είναι  μια  καλή  δικαιολογία  για  να   μεγαλώσει  τη  μεταβατική.
         viviantz,  ξέρεις  ότι  θα  χρειαστεί  πολλούς  φιλολόγους. Με  το  ένα  ή  τον  άλλο   τρόπο  θα  διοριστείς  αν  υπάρξει  παράταση  της  μεταβατικής.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 08:06:03 pm »
Τι να πω papia μακάρι να γίνει κάτι έστω και τώρα γιατί όταν έπρεπε να γίνει δεν έγινε.....Σιγά μην κερδίσει έτσι εύκολα τη συμπάθεια η πιό μισητή υπουργός όλων των εποχών!Ούτε η μάνα της δεν θα την ψηφίσει(ειδικά αν συνεχίσει έτσι).Τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα μεταβατική πρέπει να δώσει ή ας βρουν κάτι κάποια άλλη λύση.Δε γίνεται να πεταχτούν τόσοι άνθρωποι στο δρόμο...

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 08:28:19 pm »
       Ακόμη  πως  θα  δικαιολογήσουν  στο  ΔΝΤ  ένα  διαγωνισμό  100.000  υποψηφ.  (τόσα  έξοδα)  και  μη  μου  πει  κανείς  ότι  δίνουμε  το  παράβολο  γιατί  με  αυτό  δεν  μπορούμε  να  πληρώσουμε  επιτηρητές,  διορθωτές,  θέρμανση,  καθαρίστριες  διευθυντές   υπαλ.  υπουρ.  παιδ. κ.τ.λ.
         Η  αλλαγή  του  τρόπου  εξέτασης   είναι  μια  καλή  δικαιολογία  για  να   μεγαλώσει  τη  μεταβατική.
         viviantz,  ξέρεις  ότι  θα  χρειαστεί  πολλούς  φιλολόγους. Με  το  ένα  ή  τον  άλλο   τρόπο  θα  διοριστείς  αν  υπάρξει  παράταση  της  μεταβατικής.

Φαντάσου όμως να βάλει κάνα παράβολο π.χ 100ευρώ  ;)

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 08:32:04 pm »
Stargate,  αυτό  δεν  το  σκέφτηκα!!!!   Όλα  πιθανά!!!! 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)