*

Αποστολέας Θέμα: Θ' Φἀση Αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 21489 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • άντε και καλή τύχη μάγκες...
    • Προφίλ
Απ: Θ' Φἀση Αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #70 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 11:49:43 am »
Καλημέρα, διαβάζω τόση ώρα την κουβέντα και νομίζω ότι έχει πάει μακριά η βαλίτσα... κατ' αρχήν το θέμα του topic είναι άλλο.
Κατά δεύτερον πολύ καλά κάνουν και παίρνουν τις τρίτεκνες και κανονικά θα έπρεπε όλες οι μάνες να έχουν προτεραιότητα στους διορισμούς. (να ξεκαθαρίσω πως ούτε παιδιά έχ, ούτε παντρεμένη είμαι, ούτε καν σκέφτομαι να παντρευτώ άμεσα!)
Δηλαδή ρε κορίτσια, τα θα έπρεπε να γίνεται? να αντιμετωπίζει το ίδιο το κράτος την μητρότητα όπως οι ιδιωτικοί εργοδότες? μόνες σας τα είπατε, η ατάκα "έχεις παιδί" ή "σκοπεύεις να μείνεις έγκυος" πέφτει βροχή στις συνεντεύξεις... Λοιπόν, μην βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας. Αν μία κοπέλα που μένει μόνη ή με τους γονείς της έχει ανάγκη να δουλέψει, φανταστείτε πόση ανάγκη έχει να δουλέψει μία γυναίκα με παιδί και μάλιστα να κάνει μία δουλειά που να της αφήνει και χρόνο για την ανατροφή του.
Άντε τώρα, είμαστε και γυναίκες και γράφονται τέτοια πράγματα στο φόρουμ, είναι ντροπή! ας κάνουμε πρώτα παιδιά και μετά τα λέμε πόσες από μας θα είναι αντίθετες με τους διορισμούς των τριτέκνων.
Εγώ φέτος, μάλιστα, έχασα την αναπλήρωση για 90 θέσεις, αν δεν ήταν οι τρίτεκνες θα ήμουνα μέσα τώρα και πάλι λέω ότι, ναι, οι μάνες πρέπει να έχουν προτεραιότητα ασυζητητί! μην τρελαθούμε κιόλας, αν δεν στηρίξουμε εμείς πρώτες την οικογένεια και την μητρότητα, κανείς δεν θα το κάνει για εμάς.
Λοιπόν, μην ακούγονται τέτοια πράγματα και μάλιστα σε έναν τέτοιο χώρο!
Αντί να ψάχνουμε τις ευθύνες ανάμεσά μας, να κοιτάξουμε λίγο στην πλευρά του κράτους που μας έχει μετατρέψει σε μικρά, μισάνθρωπα ατομάκια, που είναι διατιθεμένα να βολέψουν το κωλαράκι τους με οποιοδήποτε τίμημα.
100.000

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:21:41 »

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 11:53:18 am »
Εμένα δε μου ήρθαν επίσης ρόδινα.Αποφασίσαμε να παντρευτούμε με τον άντρα μου παρότι ξέραμε ότι δεν θα είχαμε από πουθενά βοήθεια, μόνο τον μισθό του άντρα μου.Εγώ μονίμως άνεργη την περνούσαμε με τρείς κι εξήντα και μετά που ήρθε το παιδί κλειστήκαμε στο καβούκι περισσότερο με τα λεφτά πάντα μετρημένα.Για καινούρια ρούχα και καφέδες ούτε λόγος.Δουλεύω αναπληρώτρια αλλά απλά τα φέρνουμε βόλτα και τίποτα παραπάνω.Ζώ και στην αβεβαιότητα καθώς δεν ξέρω αν θα εξακολουθήσω να εργάζομαι έστω αναπληρώτρια.Είμαι στις μέρες μου να γεννήσω το δευτερο παιδί αλλά για τρίτο ούτε λόγος.Έλεος βρε παιδιά!Δε θα άφηνα το γάμο να πάω για πουρνάρια.Είμαι 29 χρονών και θέλω να ζήσω κάποιες χαρές της ζωής και όχι να το μετανιώνω μελλοντικά.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 01:00:14 pm »
καλημέαρα...
τι λέτε θα υπάρξει άλλη φάση ;;;;;;;;;

πωσ τα βλέπετε τα πράγματα;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 02:00:11 pm »
Μακάρι, αλλά πάντα πριν από ένα κάλεσμα γίνεται ανανέωση στους πίνακες και τώρα άνανέωση έγινε μόνο για β'βάθμια, οπότε εμείς μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή ακόμα. Μόλις δούμε ανανέωση στους πίνακες μας θα αρχίσουμε να περιμένουμε κάτι.
Έτσι νομίζω δηλαδή, εύχομαι να κάνω λάθος!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:21:41 »

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιανουαρίου 11, 2010, 04:51:31 pm »
πωσ μπορούμε να μάθουμε πόσα κενά υπάρχουν;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 12:47:23 pm »
Έλα ντε, όλοι αυτό αναρωτιόμαστε. Νομίζω, πως εικόνα για τα κενά μπορούν να μας δώσουν οι παρακάτω πηγές:

1. Από το ΥΠΕΠΘ, αλλά το πιθανότερο είναι να μας πούνε ή οτι δεν ξέρουν ή ότι δεν υπάρχουν κενά (για να ευλογήσουν και τα γένια τους...)
2. Από την ΔΟΕ, η οποία κανονικά θα έπρεπε να είναι με το μέρος του εκπαιδευτικού και να μας ενημερώνει με ακρίβεια, αλλά αυτοί αγρόν αγοράζουν και γενικά δεν βγάζεις άκρη στα τηλέφωνα (μην ξεχνάμε άλλωστε ποιος είναι ο πρόεδρός τους...)
3. Από τις κατά τόπους διευθύνσεις α'βάθμιας, αλλά εκεί θα πρέπει να κάνουμε καμιά 50αριά τηλέφωνα...
4. Από την ΠΕΑΝ ίσως, αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή μαζί τους και δεν ξέρω κατά πόσο έχουν αντικειμενική εικόνα για τα τρέχοντα.

Αυτά μπορώ να σκεφτώ, δεν ξέρω αν έχει νόημα να έρθουμε σε επαφή με κάποια παράταξη, όπως πχ το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών, αν αυτοί ας πούμε γνωρίζουν τα κενά...
Το σίγουρο είναι ότι κενά υπάρχουν πολλά και αυτό το καταθέτουν στο φόρουμ από πρώτο χέροι συνάδελφοι που κλήθηκαν αναπληρωτές και βλέπουν το πρόβλημα από κοντά.
Όποιος μπορεί να σκεφτεί κάτι άλλο, ας το πει

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 01:01:01 pm »
Η ΠΕΑΝ έβγαλε ανακο'ινωσφη δεν ξέρω αν την είδεσ....

κάτι όμωσ πρέπει να γινει...
μου έχουν σπάσει τα νεύρα περίμενα πωσ θα έφευγα και φέτοσ αναπληρώτρια αλλά ....τίποτα .Δεν μπορώ να βάλω έν α πρόγραμμα ούτε για του χρόνου πια..
ποιοσ ξέρει πόσουσ θα πάρουν και του χρόνου...

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 01:45:56 pm »
Άσε στα ίδια ακριβώς είμαι και γω... έχω φάει φρίκη κανονικά!

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 02:05:51 pm »
Η ΠΕΑΝ έβγαλε ανακο'ινωσφη δεν ξέρω αν την είδεσ....

Ναι, την είδα, λέω να πάρω τηλ το απόγευμα στα κινητά που υπάρχουν να ρωτήσω πότε θα γίνουν οι εκλογές, που θα γίνουν και κάποια πράγματα επί της διαδικασίας.

ΕφηΤζ.

• Επισκέπτης
« Απάντηση #79 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 02:13:57 pm »
Λοιπον κοριτσια στην Α΄βάθμια Σερρων αυτη τη στιγμη εχουν συμβουλιοκ μου'παν να τηλεφωνησω αυριο για τα κενα...
οποτε ίσως συζητουν μεταξυ αλλων και το θεμα των κενων στην περιοχη!
Επισης οπως ειπατε απο συναδελφους που δουλεουν μαθαίνω οτι στην Κερκυρα γινεται πανικος απο κενά,όπως και στην Εύβοια...
Το θέμα είναι αν εχουν σκοπο να τα καλύψουν...
Και οι μυρωδιες απο τα μαγειρεματα του ΥΠΕΠΘ αρχιζουν να μας τρυπουν ολο κ πιο πολυ τη μύτη..
Μαγειρεύουν οι άνθρωποι γι'άυτό δεν απαντουν στα τηλ!!!!
Το σημαντικότερο όλων, όμως νομιζω οτι είναι αυτό που η συναδελφος astralin ανέφερε παραπανω σχετικα με τον ορισμό αυτης της ουρανοκατέβατης της "επιτροπής διορισμων" Αυτο βρωμαει εντονα κ θα φερει μεγαλους μπελαδες αν δεν κάνουμε κάτι γρήγορα >:(

Αποσυνδεδεμένος Μαφαλντα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιανουαρίου 12, 2010, 03:18:00 pm »
Γεια σας κοριτσια και αγορια...αν υπαρχουν...αφου ζητησαν να μαθουν για κενα κατα πασα πιθανοτητα να περιμενουμε φαση την παρασκευη ???

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 04:41:55 pm »
κορίτσια ανανεώθηκαν πι πίνακεσ λέτε να γίνει κάτι;;;;

έμαθε κανείσ κάτι για κενά;;;;

άντε να δούμε τι θα γίνει........

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 05:12:22 pm »
Αυτό είδα και δω και χάρηκα αρχικά, αλλά τελικά ανανεώθηκαν όλοι οι άλλοι ακτός από τον δικό μας πάλι... ουφ! στη αναμονή ξανά...

Αποσυνδεδεμένος Mafalda2

• Νέο μέλος
  • *
  • BASTA! και
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιανουαρίου 13, 2010, 07:36:14 pm »
I never teach my pupils. I only attempt to provide the conditions in which they can learn. - Albert Einstein

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)