0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
psych@ra τώρα το είδα το θέμα σου.Να σε ρωτήσω μια και φαίνεται πως ασχολείσαι... οι υπολογιστές αυτοί συνδέονται σε δίκτυο; αν ναι, με ποιον τρόπο; ποιός κάνει την τεχνική τους υποστήριξη; οι μαθητές τους πέρνουν στα σπίτια σου; τους παραδίδουν στο τέλος της χρονιάς; ποιός αναλαμβάνει το κόστος αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης;edit: Να προσθέσω πάντως, ότι αφού διάβασα λίγο την σελίδα του olpc, έχω να πω ότι αυτό το μηχανηματάκι είναι το μόνο που θα μπορούσε όντως να ενταχθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία σήμερα. Κι αυτό γιατί είναι είναι ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ που φτιάχτηκε ακριβώς για ΑΥΤΟΝ τον σκοπό, σε αντίθεση με τα generic pc που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα και που "γενναιόδωρα" χαρίστηκαν στους μαθητές της α' γυμνασίου, στους οποίους εκπαιδευτικός και παιδί πρέπει να αφιερώνουν (σύμφωνα με την δικιά μου αίσθηση από χρόνια χρήσης pc) τουλάχιστον το 1/3 του χρόνου τους στο "τι δεν πάει καλά".
Παράθεση από: happiness στις Φεβρουαρίου 26, 2010, 11:34:56 ampsych@ra τώρα το είδα το θέμα σου.Να σε ρωτήσω μια και φαίνεται πως ασχολείσαι... οι υπολογιστές αυτοί συνδέονται σε δίκτυο; αν ναι, με ποιον τρόπο; ποιός κάνει την τεχνική τους υποστήριξη; οι μαθητές τους πέρνουν στα σπίτια σου; τους παραδίδουν στο τέλος της χρονιάς; ποιός αναλαμβάνει το κόστος αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης;edit: Να προσθέσω πάντως, ότι αφού διάβασα λίγο την σελίδα του olpc, έχω να πω ότι αυτό το μηχανηματάκι είναι το μόνο που θα μπορούσε όντως να ενταχθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία σήμερα. Κι αυτό γιατί είναι είναι ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ που φτιάχτηκε ακριβώς για ΑΥΤΟΝ τον σκοπό, σε αντίθεση με τα generic pc που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα και που "γενναιόδωρα" χαρίστηκαν στους μαθητές της α' γυμνασίου, στους οποίους εκπαιδευτικός και παιδί πρέπει να αφιερώνουν (σύμφωνα με την δικιά μου αίσθηση από χρόνια χρήσης pc) τουλάχιστον το 1/3 του χρόνου τους στο "τι δεν πάει καλά".Συνδέονται ασύρματα:Wireless Networking: Integrated 802.11b/g (2.4GHz) interface; 802.11s (Mesh) networking supported; dual adjustable, rotating antennas support diversity reception; capable of mesh operation when CPU is powered downΤεχνικά χαρακτηριστικά OLPCΌσο για την τεχνική υποστήριξη καλό είναι να μας απαντήσει ένας δάσκαλος...