0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καταρχην τι ειδικοτητες θελουν; ξερει κανεισ;
βασικα εγω δεν καταλαβα κατι... αναγνωριζεται η προϋπηρεσια σε φροντιστηριο;; ετσι εγραφε στην προκυρηξη...
Παιδιά....άσχετα με το θέμα του αν είναι από τον πίνακα....δεν είναι αστεια υπόθεση το σχολείο αυτό...εγώ πέρσι ήμουν σε ΕΕΕΕΚ ειδικής αγωγής που όμως είχε αρκετά παιδιά παραβατικά-επιθετικής συμπεριφοράς...και δεν ήταν εύκολα,,,τα φερα βόλτα βέβαια,αλλά εκεί ίσως είναι ακόμη πιο δύσκολα...τα δικά μας απλά είχαν μια παραβατική συμπεριφορά,αλλά δεν είχαν συλληφθεί...και ήταν και 14-22χρ. Εκεί μέσα μπορεί να είναι ακόμη πιο ζόρικα...γι αυτό καλό θα ήταν κι εμείς να δείχνουμε λίγη υπευθυνότητα όσον αφορά στο αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε...και να μην εστιάζουμε μόνο στα μόρια (ποια μόρια δηλαδή...;ΥΓ:Πάντως ο τύπος με την Αθωνιάδα και το σχολείο των φυλακών...από πόσες μεριές είχε βύσμα...;;;;!!! ΕΛΕΟΣ!!! Και παπάδες βύσμα και στο Ιδέκε βύσμα...!!! Τι είναι...;; Ο
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 08, 2010, 03:44:52 pmΠαιδιά....άσχετα με το θέμα του αν είναι από τον πίνακα....δεν είναι αστεια υπόθεση το σχολείο αυτό...εγώ πέρσι ήμουν σε ΕΕΕΕΚ ειδικής αγωγής που όμως είχε αρκετά παιδιά παραβατικά-επιθετικής συμπεριφοράς...και δεν ήταν εύκολα,,,τα φερα βόλτα βέβαια,αλλά εκεί ίσως είναι ακόμη πιο δύσκολα...τα δικά μας απλά είχαν μια παραβατική συμπεριφορά,αλλά δεν είχαν συλληφθεί...και ήταν και 14-22χρ. Εκεί μέσα μπορεί να είναι ακόμη πιο ζόρικα...γι αυτό καλό θα ήταν κι εμείς να δείχνουμε λίγη υπευθυνότητα όσον αφορά στο αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε...και να μην εστιάζουμε μόνο στα μόρια (ποια μόρια δηλαδή...;ΥΓ:Πάντως ο τύπος με την Αθωνιάδα και το σχολείο των φυλακών...από πόσες μεριές είχε βύσμα...;;;;!!! ΕΛΕΟΣ!!! Και παπάδες βύσμα και στο Ιδέκε βύσμα...!!! Τι είναι...;; Ο