0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια ειρωνεία? Εξακολουθείς να μην απαντάς στην ερώτηση που σου έκανα. Μάλλον δεν έκανες και πολλά χλμ,οπότε κρίνεις χωρίς να έχεις τραβήξει το ζόρι.Φυσικά και χάρηκα και ήθελα να διδάξω και ήθελα να πάρω μόρια αφού μετρούσαν στο δρόμο για το διορισμό.Και επειδή χάρηκα ξέχασα τα λιγοστά λεφτά και τα πολλά έξοδα.
Στέλλα με προβλημάτισες,στείλε μου πμ για να μου εξηγήσεις τη σκέψη σου αν θέλεις.
Παράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 12:36:23 amΣτέλλα με προβλημάτισες,στείλε μου πμ για να μου εξηγήσεις τη σκέψη σου αν θέλεις.θα σου στείλω πμ (αλλά όχι σήμερα) όπου θα σου αναλύσω , επίσης, για ποιό λόγο πιστεύω πως τελικά θα διοριστείς κάποια στιγμή
Παράθεση από: dimstella στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 12:41:02 amΠαράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 12:36:23 amΣτέλλα με προβλημάτισες,στείλε μου πμ για να μου εξηγήσεις τη σκέψη σου αν θέλεις.θα σου στείλω πμ (αλλά όχι σήμερα) όπου θα σου αναλύσω , επίσης, για ποιό λόγο πιστεύω πως τελικά θα διοριστείς κάποια στιγμήΕγώ τώρα θέλω.Η διδασκαλία είναι λειτούργημα? Όπως η ιατρική πχ?
Κοίτα,δεν είμαι εισοδηματίας,από κάπου πρέπει να βρω κι εγώ πόρους. Αν εσύ δέχεσαι να πηγαίνεις στου διαόλου τη μάνα,απλήρωτη για 8 ευρώ την ώρα και μέγιστο 11 ώρες την εβδομάδα και με δικά σου έξοδα (νοίκια,φως νερό, τηλέφωνο,βενζίνες,πετρέλαια και φαγητό) και χωρίς μόρια,με γεια σου με χαρά σου.
Ναι ρε,θα ξύνομαι,αγανάκτησα.