0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: desperino στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 06:16:35 pmΑναστασία 76 με τι πρωτοσυμφωνείς;Λες:"για κατσε δλδ οσοι συνδικαλιζονται ειναι ολοι σκαρτοι;;;μη τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι...αυτος ειναι απλα λεχριτης το παιζει παλιος και ξερολας γνωρισμα του κλασικου δημοσιου υπαλληλου...αν και εδω φταιει ο τρικουπης και η μονιμοτητα... επειδη εγω μιλησα για την αρση...ναι λοιπον και το πιστευω μαλιστα και αντι να εχουμε την απαιτηση να κοιταξουν αυτοι τα προβληματα που μας δημιουργουν και να διεκδικησουμε κατι καλυτερο δειχνοντας τους ολο αυτο το γολγοθα δεν νομιζω να βοηθαει η ειρωνεια... απολαυσε τη διαδρομη καλη μου.. καθολου μακρυα....στο οτι η διδασκαλια ειναι λειτουργημα καλη μου κοπελα..... αλλα πανω απο ολα ο ανθρωπος και ιδιαιτερα ο μαθητης ξαναλεω μαζι σου και εγω ειμαιτρελη εισαι ρε;; αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως...για να σου πω τη μαυρη μου αληθεια δεν ξερω γιαυτο προσποιουμαι οτι ζω να εχω κατι να ελπιζω... κατα τα αλλα συμφωνω "Και 'γω.Κατά τα άλλα συμφωνώ! desperino, είσαι καινούργιος στο φόρουμ και ίσως δεν έχεις υπόψη σου τη δυνατότητα της παράθεσης. Με το να κάνεις κλίκ στο σύνδεσμο "εισαγωγή παράθεσής", δεξιά από οποιαδήποτε δημοσίευση θέλεις, μπορείς να εισάγεις το κείμενο της δημοσίευσης.Έχοντας πει αυτό, θα ήταν καλό να μη κόβεις και ράβεις κομμάτια από διάφορες δημοσιεύσεις μελών, αφού αυτός είναι τρόπος να αλλοιώσεις αυτά που γράφουν, πρακτική που ταιριάζει σε άτομα που δε διαθέτουν, και δεν έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν επιχειρηματολογία.
Αναστασία 76 με τι πρωτοσυμφωνείς;Λες:"για κατσε δλδ οσοι συνδικαλιζονται ειναι ολοι σκαρτοι;;;μη τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι...αυτος ειναι απλα λεχριτης το παιζει παλιος και ξερολας γνωρισμα του κλασικου δημοσιου υπαλληλου...αν και εδω φταιει ο τρικουπης και η μονιμοτητα... επειδη εγω μιλησα για την αρση...ναι λοιπον και το πιστευω μαλιστα και αντι να εχουμε την απαιτηση να κοιταξουν αυτοι τα προβληματα που μας δημιουργουν και να διεκδικησουμε κατι καλυτερο δειχνοντας τους ολο αυτο το γολγοθα δεν νομιζω να βοηθαει η ειρωνεια... απολαυσε τη διαδρομη καλη μου.. καθολου μακρυα....στο οτι η διδασκαλια ειναι λειτουργημα καλη μου κοπελα..... αλλα πανω απο ολα ο ανθρωπος και ιδιαιτερα ο μαθητης ξαναλεω μαζι σου και εγω ειμαιτρελη εισαι ρε;; αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως...για να σου πω τη μαυρη μου αληθεια δεν ξερω γιαυτο προσποιουμαι οτι ζω να εχω κατι να ελπιζω... κατα τα αλλα συμφωνω "Και 'γω.Κατά τα άλλα συμφωνώ!
Παράθεση από: GiannisV στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 10:17:20 pmΠαράθεση από: desperino στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 06:16:35 pmΑναστασία 76 με τι πρωτοσυμφωνείς;Λες:"για κατσε δλδ οσοι συνδικαλιζονται ειναι ολοι σκαρτοι;;;μη τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι...αυτος ειναι απλα λεχριτης το παιζει παλιος και ξερολας γνωρισμα του κλασικου δημοσιου υπαλληλου...αν και εδω φταιει ο τρικουπης και η μονιμοτητα... επειδη εγω μιλησα για την αρση...ναι λοιπον και το πιστευω μαλιστα και αντι να εχουμε την απαιτηση να κοιταξουν αυτοι τα προβληματα που μας δημιουργουν και να διεκδικησουμε κατι καλυτερο δειχνοντας τους ολο αυτο το γολγοθα δεν νομιζω να βοηθαει η ειρωνεια... απολαυσε τη διαδρομη καλη μου.. καθολου μακρυα....στο οτι η διδασκαλια ειναι λειτουργημα καλη μου κοπελα..... αλλα πανω απο ολα ο ανθρωπος και ιδιαιτερα ο μαθητης ξαναλεω μαζι σου και εγω ειμαιτρελη εισαι ρε;; αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως...για να σου πω τη μαυρη μου αληθεια δεν ξερω γιαυτο προσποιουμαι οτι ζω να εχω κατι να ελπιζω... κατα τα αλλα συμφωνω "Και 'γω.Κατά τα άλλα συμφωνώ! desperino, είσαι καινούργιος στο φόρουμ και ίσως δεν έχεις υπόψη σου τη δυνατότητα της παράθεσης. Με το να κάνεις κλίκ στο σύνδεσμο "εισαγωγή παράθεσής", δεξιά από οποιαδήποτε δημοσίευση θέλεις, μπορείς να εισάγεις το κείμενο της δημοσίευσης.Έχοντας πει αυτό, θα ήταν καλό να μη κόβεις και ράβεις κομμάτια από διάφορες δημοσιεύσεις μελών, αφού αυτός είναι τρόπος να αλλοιώσεις αυτά που γράφουν, πρακτική που ταιριάζει σε άτομα που δε διαθέτουν, και δεν έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν επιχειρηματολογία.Στην κρίση σας αν αλλοίωσα κάτι! Και στην κρίση σας η προηγούμενη συζήτηση και τα λεγόμενα όλων!
Παράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 20, 2009, 12:21:20 amΕ ναι γλυκιά μου,δε θα έκανα τόσα χλμ για να διδάξω αν ήταν να μη μετράνε τα μόριά μου,καθόμουν και έκανα ιδιαίτερα σπίτι μου.δεν νομιζω να βοηθαει η ειρωνεια... εσυ ελεγες οτι σου αρεσει το επαγγελμα και χαρηκες περυσι που μπηκες σε ταξη...δικα σου λογια ειναι... τωρα παραδεχεσαι οτι απλα τη μονιμοτητα κυνηγαμε....απολαυσε τη διαδρομη καλη μου..
Ε ναι γλυκιά μου,δε θα έκανα τόσα χλμ για να διδάξω αν ήταν να μη μετράνε τα μόριά μου,καθόμουν και έκανα ιδιαίτερα σπίτι μου.
GiannisV ευχαριστω , οποιος καταλαβε,καταλαβε...
Σίγουρα τώρα κάνετε πλάκα!Από πάνω βρίσκεται όλη η συζήτηση!Και φυσικά πρέπει να διαβαστεί με τα προηγούμενα και τα επόμενα! Ο σχολιασμός μου απευθύνεται σε κάποιον που έχει ήδη διαβάσει τη συζήτηση ,αλλιώς πώς θα καταλάβει; Για όποιον όμως δεν κατάλαβε ,ήθελα να πω ότι κάποιος στη συζήτηση από τιμητής των συναδέλφων του ωρομισθίων που χαρακτήρισε λεχρίτες έφτασε να χαμογελά με συμπάθεια στο τέλος με το θέμα του "ξυσίματός" τους, εξοβέλισε την ειρωνεία και ειρωνεύτηκε,με λίγα λόγια εμένα με μπέρδεψε!Λοιπόν,δεν πειράζει,αυτό είναι το καλό με το διάλογο, μαθαίνουμε για τον Τρικούπη,άν δεν ξέρουμε, βρίσκουμε επιχειρήματα ,όταν δεν έχουμε ,αλλάζουμε ρότα,αν κάπου ξαστοχίσαμε..Γενικά μαθαίνουμε για άλλη φορά.
Παράθεση από: desperino στις Δεκεμβρίου 21, 2009, 01:49:22 amΣίγουρα τώρα κάνετε πλάκα!Από πάνω βρίσκεται όλη η συζήτηση!Και φυσικά πρέπει να διαβαστεί με τα προηγούμενα και τα επόμενα! Ο σχολιασμός μου απευθύνεται σε κάποιον που έχει ήδη διαβάσει τη συζήτηση ,αλλιώς πώς θα καταλάβει; Για όποιον όμως δεν κατάλαβε ,ήθελα να πω ότι κάποιος στη συζήτηση από τιμητής των συναδέλφων του ωρομισθίων που χαρακτήρισε λεχρίτες έφτασε να χαμογελά με συμπάθεια στο τέλος με το θέμα του "ξυσίματός" τους, εξοβέλισε την ειρωνεία και ειρωνεύτηκε,με λίγα λόγια εμένα με μπέρδεψε!Λοιπόν,δεν πειράζει,αυτό είναι το καλό με το διάλογο, μαθαίνουμε για τον Τρικούπη,άν δεν ξέρουμε, βρίσκουμε επιχειρήματα ,όταν δεν έχουμε ,αλλάζουμε ρότα,αν κάπου ξαστοχίσαμε..Γενικά μαθαίνουμε για άλλη φορά.πλακα δεν κανει κανεις ...αν νομιζεις κατι τετοιο κακως το νομιζεις...οσο αφορα το χαμογελο στον διαλογο με την ΤΕΜ ,δεν γνωριζεις τι ιστιρια εχουμε με την τεμ γι αυτο ισως μιλας..και τελος δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να αναφερουμε μια λαθος συμπεριφορα ενος συναδελφου....τι σημαινει δλδ αυτο οτι οι συναδελφοι παιρνουν αφεση ;;; μηπως πρεπει να χαϊδευουμε τα αυτια ολων;; τελος παντων πιστευε οτι θες...απλα πραγματα ..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 21, 2009, 02:02:03 amΠαράθεση από: desperino στις Δεκεμβρίου 21, 2009, 01:49:22 amΣίγουρα τώρα κάνετε πλάκα!Από πάνω βρίσκεται όλη η συζήτηση!Και φυσικά πρέπει να διαβαστεί με τα προηγούμενα και τα επόμενα! Ο σχολιασμός μου απευθύνεται σε κάποιον που έχει ήδη διαβάσει τη συζήτηση ,αλλιώς πώς θα καταλάβει; Για όποιον όμως δεν κατάλαβε ,ήθελα να πω ότι κάποιος στη συζήτηση από τιμητής των συναδέλφων του ωρομισθίων που χαρακτήρισε λεχρίτες έφτασε να χαμογελά με συμπάθεια στο τέλος με το θέμα του "ξυσίματός" τους, εξοβέλισε την ειρωνεία και ειρωνεύτηκε,με λίγα λόγια εμένα με μπέρδεψε!Λοιπόν,δεν πειράζει,αυτό είναι το καλό με το διάλογο, μαθαίνουμε για τον Τρικούπη,άν δεν ξέρουμε, βρίσκουμε επιχειρήματα ,όταν δεν έχουμε ,αλλάζουμε ρότα,αν κάπου ξαστοχίσαμε..Γενικά μαθαίνουμε για άλλη φορά.πλακα δεν κανει κανεις ...αν νομιζεις κατι τετοιο κακως το νομιζεις...οσο αφορα το χαμογελο στον διαλογο με την ΤΕΜ ,δεν γνωριζεις τι ιστιρια εχουμε με την τεμ γι αυτο ισως μιλας..και τελος δεν ηξερα οτι δεν πρεπει να αναφερουμε μια λαθος συμπεριφορα ενος συναδελφου....τι σημαινει δλδ αυτο οτι οι συναδελφοι παιρνουν αφεση ;;; μηπως πρεπει να χαϊδευουμε τα αυτια ολων;; τελος παντων πιστευε οτι θες...απλα πραγματα ..Δε μου λες κι εμένα τι ιστορία έχουμε,έτσι για να ξέρω κι εγώ δηλαδή.