*

Αποστολέας Θέμα: ασεποφροντιστηρια ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 3823 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgia9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
ασεποφροντιστηρια ΠΕ02
« στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 12:55:49 pm »
σε ποια μαθηματα αξιζει να  κανει κανεις? ???  καθε αποψη δεκτη :)  
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2010, 08:41:40 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ασεποφροντιστηρια
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:45:31 »

Αποσυνδεδεμένος εβελινα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 04:04:02 pm »
κοιτα εγω που δινω πρωτη φορα, εμπειρια δεν εχω, ουτε υλικο κανω σε ολα τα μαθηματα. απο κει και περα εξαρταται απο τις αναγκες του καθενος πιστευω. το φροντιστηριο σου δινει μια κατευθυνση στο πως θα διαβασεις κ οτι υλικο χρειαζεσαι. γνωμη μου ειναι αν δινεις πρωτη φορα να κανεις!!!

Αποσυνδεδεμένος paogate13

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 18, 2009, 04:45:15 pm »
Στα  φροντιστηρια  Ασεπ  αξιζει  καποιος  να  παει  για  αγνωστο  Αρχαιων? Ρωταω  γιατι  μια  γνωστη  μου  το  σκεφτεται  να  παει...Τι  παραπανω  θα  της  κανουν  απο  ο,τι  αν  διαβαζε  μονη  τησ  απο  μια  θεματογραφια  του  εμποριου?

Αποσυνδεδεμένος kostantinos85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 05, 2010, 08:27:29 pm »
Στα  φροντιστηρια  Ασεπ  αξιζει  καποιος  να  παει  για  αγνωστο  Αρχαιων? Ρωταω  γιατι  μια  γνωστη  μου  το  σκεφτεται  να  παει...Τι  παραπανω  θα  της  κανουν  απο  ο,τι  αν  διαβαζε  μονη  τησ  απο  μια  θεματογραφια  του  εμποριου?

στο άγνωστο δεν σου λένε κάτι παραπάνω από αυτά που μπορεί κάποιος να διαβάσει μόνος του..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:45:31 »

Αποσυνδεδεμένος intemperanta

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 06, 2010, 12:27:11 pm »
πηγα και εγω στο αγνωστο, ή μαλλον, για να το θέσω σωστότερα, πηγα στα 3-4 πρώτα μαθήματα, και μετά τα παράτησα.
υπήρχαν τεράστιες διαφορές στο επίπεδο, τρομερός ανταγωνισμός και ατέρμονες συζητήσεις και διαφωνίες μεταξύ των μαθητών για το τι πρέπει να διδάσκεται, και τι όχι. για να γίνω λίγο πιο επεξηγηματική:
- όταν κάναμε κάποιο κείμενο, υπήρχαν πάντα κάποια άτομα τα οποία δυσανασχετούσαν με τον βαθμό δυσκολίας/ ευκολίας του και το εξέφραζαν πολύ έντονα στην τάξη, ή και καταφέρονταν εναντίον των υπόλοιπων που δεν τα κατάφερναν και τοσο καλά
- υπήρχαν σημεία της ύλης που ο καθηγητής και οι περισσότεροι θεωρούσαμε αυτονόητα, ενώ άλλοι όχι. για παράδειγμα, κάποιοι ήθελαν να αρχίσουμε στην τάξη επανάληψη της α' και της β' κλίσης, ενώ κάποιοι άλλοι, μεταξύ των οποίων και εγώ, πιστεύαμε ότι κάποια τόσο βασικά πράγματα μπορούμε να τα διαβάσουμε μόνοι μας και να συζητήσουμε στην τάξη απορίες που ίσως προέκυπταν.
- εγίναν συζητήσεις επι συζητήσεων για το αν πρέπει να κάνουμε αναλυτική σύνταξη και γραμματική, εφόσον δεν ζητούνται στον ΑΣΕΠ. εννοείται ότι άκρη δεν βγάλαμε
για όλους τους παραπάνω, και μερικούς ακόμη λόγους, παράτησα το τμήμα, ενώ είχαμε ήδη αρχίσει, γιατί είδα ότι δε με βοηθάει σε κάτι. η γνώμη μου, χωρίς να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και η σωστή, είναι ότι μπορείς να διαβάσεις και μόνη σου. σε περίπτωση όμως που δεις ότι "πάσχεις" σε κάποιο σημείο, ή ότι έχεις κάποια κενά, και χρειάζεσαι κάποια επιπλέον βοήθεια, μπορείς να απευνθείς σε κάποιον καθηγητή, για να διελευκάνετε κάποια "σκοτεινά" ή προβληματικά σημεία (εννοώ να κάνετε κάποιες ώρες ιδαίτερα)

Αποσυνδεδεμένος mpouxtisa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 02:17:39 am »
Καλησπέρα, γράφω για πρώτη φορά και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να δώσεις 2.000 ευρώ που ζητούν κάποια φροντιστήρια για τον ΑΣΕΠ. Λόγω του οτι είμαι απο επαρχία θα πρέπει να μετακομίσω για 6 μήνες ώστε να τα παρακολουθήσω και το σκέφτομαι σοβαρά. Αξίζει τον κόπο?  ???

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 02:22:17 am »
Καλησπέρα, γράφω για πρώτη φορά και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να δώσεις 2.000 ευρώ που ζητούν κάποια φροντιστήρια για τον ΑΣΕΠ. Λόγω του οτι είμαι απο επαρχία θα πρέπει να μετακομίσω για 6 μήνες ώστε να τα παρακολουθήσω και το σκέφτομαι σοβαρά. Αξίζει τον κόπο?  ???

Απορώ γιατί δεν μετακόμισες ακόμα! Τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται...
Τώρα σοβαρά, αν έχεις 2000 ευρώ για πέταμα, επένδυσέ τα διαφορετικά.. πάρε μερικά βιβλία παραπάνω, βρες περισσότερο χρόνο αν γίνεται για διάβασμα και προετοιμασία κλπ. Μην πετάς τόσα λεφτά στους απαταιώνες. Άποψή μου βέβαια..
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 02:28:18 am »
περυσι πηγα σχεδον αδιαβαστη.. :-[εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα σημειωσεις που ειχε ανεβασει ενα παιδι σε καποιο αλλο φορουμ απο τετοια φροντηστηρια...ηταν σημειωσεις παιδαγωγικων...τι να σας πω βρε παιδια τις βρηκα γελειες..
τωρα τι να πω αν θες να νοιωθεις ασφαλεια με το φροντιστηριο πηγαινε...σημασια εχει να νιωθεις εσυ σιγουρη για τον εαυτο σου με οτι και αν κανεις. :)
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: ασεποφροντιστηρια ΠΕ02
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 09:50:29 am »
mpouxtisa, συμφωνω AΠOΛYTA  με  Αναστασια 76 και  landau. +++++++++++++++
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 11:49:05 pm »
Νομίζω και εγώ ότι δεν αξίζει τον κόπο να ξεσπιτωθείς. Συνυπολόγισε και το κόστος ζωής που θα έχεις στη νέα πόλη και κάποια πιθανά προβλήματα προσαρμογής. Πιστεύω ότι μόνη σου, με καλό ψάξιμο και σωστή ενημέρωση για τη βιβλιογραφία, μπορείς να πετύχεις πολύ περισσότερα.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 10:43:52 am »
Δεν αξίζει ούτε την ώρα σας ούτε τα χρήματά σας, παιδιά, να σπαταλήσετε για Φροντιστήρια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ρίξετε πολύ και καλό διάβασμα και θα τα πάτε μια χαρά. Προσωπικά αυτό έκανα και πέρασα με την πρώτη. Τα λεφτά μου τα χάλασα σε φωτοτυπίες και βιβλία αλλά σε φροντιστήρια ούτε που το διανοήθηκα!
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος tsoup84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 11:12:19 am »
επειδη κ εγω εχω αυτο το διλημμα, να παω ή να μη παω φροντιστηριο, θελω να σε ρωτησω ποσο καιρο πριν προετοιμαστηκες κ απο που βρηκες τις καταλληλες πληροφοριες για το τι πρεπει να διαβασεις για να εισαι διοριστεα κ μαλιστα με την πρωτη?ακουω τοσα πολλα για το θεμα αυτο που ειλικρινα δε ξερω τι να κανω?!σου αξιζουν πολλα μπραβο παντως!

Αποσυνδεδεμένος mpouxtisa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 06:58:18 pm »
Αυτή την αίσθηση έχω κι εγώ, εκμεταλεύονται την ανάγκη για δουλειά και μας πουλάνε το παραμύθι με τα ασεποφροντιστήρια. Αυτό που σκεφτόμουν είναι να μην παρακολουθήσω το πρόγραμμά τους απο κοντά, γιατί που θα μου κοστίσει πάνω απο 7.000, αλλά να βρώ τις σημειώσεις που δίνουν. Δυστυχώς η μακροχόνια ανεργία δεν που δίνει την οικονομική πολυτέλεια να κάνω φροντιστήρια (κοίτα συνάδελφε που καταντήσαμε!). Απ' ότι έμαθα μπορούν να βρεθούν σε "λογικές" τιμές (800 - 1.000 ευρώ). Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάποιο καλό φροντιστήριο να απευθυνθώ ή ακόμα καλύτερα αν αυτές τις έχει προμηθευτεί κάποιος, να τις πάρω με κάποια αποζημίωση φυσικά.

Αποσυνδεδεμένος Iaki

• Πλήρες μέλος
  • docendo discimus
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 08, 2010, 09:23:52 pm »
dum vita est, spes est ... ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη