0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εμένα μου είπαν κάτι για εντελλομενα και μου και μου έδωσαν μάλιστακαι έναν αριθμό πρωτοκόλλου και ένα τηλ για πάρω στο τέλος ιουνίου. Επίσης μου είπε ότι τελικά τα δικαιολογητικά τα εστειλετο σχολείο τέλος Μαιου και οτι μέσα σε χρονικό διάστημα 3 μηνώναπό τότε Θα γίνει η πληρωμή...μας δουλεύουν κανονικά μου φαίνεται
Αλήθεια, τη βεβαίωση προϋπηρεσίας, από πού την παίρνουμε; Από το σχολείο ή από το γραφείο στο οποίο ανήκει;
Καλησπέρα.Τι ακριβώς είναι τα τρίμηνα;Ετοιμάζουμε καταστάσεις πληρωμής και γι' αυτά;
Παράθεση από: elekou στις Ιουνίου 20, 2010, 03:45:29 pmΚαλησπέρα.Τι ακριβώς είναι τα τρίμηνα;Ετοιμάζουμε καταστάσεις πληρωμής και γι' αυτά;Είναι επίδομα των ωρομισθίων. Τις καταστάσεις τις ετοιμάζει ο υπεύθυνος μισθοδοσίας
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 20, 2010, 04:04:48 pmΠαράθεση από: elekou στις Ιουνίου 20, 2010, 03:45:29 pmΚαλησπέρα.Τι ακριβώς είναι τα τρίμηνα;Ετοιμάζουμε καταστάσεις πληρωμής και γι' αυτά;Είναι επίδομα των ωρομισθίων. Τις καταστάσεις τις ετοιμάζει ο υπεύθυνος μισθοδοσίαςΕυχαριστώ. Επειδή τις καταστάσεις πληρωμής τις ετοιμάζω μόνη μου, μήπως είναι ενσωματωμένα στις καταστάσεις των μηνών που υπέβαλα ως τώρα;Η πρέπει να κάνω νέες καταστάσεις γι αυτά;
Ρε παιδιά, το είδα σήμερα και δεν το πίστευα, οπότε, πείτε μου μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος. Επίδομα αδείας ωρομίσθιου καθηγητή... 1 ευρώ