0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
and the money keeps rolling in!!! πρωτοβάθμια γ' αθήνας , πρωινό, έχει πληρώσει φλεβάρη και μάρτη.(ΟΛΕ!!!) όμως δεν είδα τίποτα επιδόματα τριμήνου.είναι χώρια ή ενσωματώνονται στο μηνιάτικο?
Παράθεση από: elekou στις Ιουνίου 20, 2010, 09:38:14 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 20, 2010, 04:04:48 pmΠαράθεση από: elekou στις Ιουνίου 20, 2010, 03:45:29 pmΚαλησπέρα.Τι ακριβώς είναι τα τρίμηνα;Ετοιμάζουμε καταστάσεις πληρωμής και γι' αυτά;Είναι επίδομα των ωρομισθίων. Τις καταστάσεις τις ετοιμάζει ο υπεύθυνος μισθοδοσίαςΕυχαριστώ. Επειδή τις καταστάσεις πληρωμής τις ετοιμάζω μόνη μου, μήπως είναι ενσωματωμένα στις καταστάσεις των μηνών που υπέβαλα ως τώρα;Η πρέπει να κάνω νέες καταστάσεις γι αυτά;Τα τρίμηνα βγαίνουν σε ξεχωριστές καταστάσεις. Τώρα ολοκληρώνεται το τρίτο τρίμηνο της σχολικής χρονιάς.
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 20, 2010, 04:04:48 pmΠαράθεση από: elekou στις Ιουνίου 20, 2010, 03:45:29 pmΚαλησπέρα.Τι ακριβώς είναι τα τρίμηνα;Ετοιμάζουμε καταστάσεις πληρωμής και γι' αυτά;Είναι επίδομα των ωρομισθίων. Τις καταστάσεις τις ετοιμάζει ο υπεύθυνος μισθοδοσίαςΕυχαριστώ. Επειδή τις καταστάσεις πληρωμής τις ετοιμάζω μόνη μου, μήπως είναι ενσωματωμένα στις καταστάσεις των μηνών που υπέβαλα ως τώρα;Η πρέπει να κάνω νέες καταστάσεις γι αυτά;
Παράθεση από: elekou στις Ιουνίου 20, 2010, 03:45:29 pmΚαλησπέρα.Τι ακριβώς είναι τα τρίμηνα;Ετοιμάζουμε καταστάσεις πληρωμής και γι' αυτά;Είναι επίδομα των ωρομισθίων. Τις καταστάσεις τις ετοιμάζει ο υπεύθυνος μισθοδοσίας
Καλησπέρα.Τι ακριβώς είναι τα τρίμηνα;Ετοιμάζουμε καταστάσεις πληρωμής και γι' αυτά;
Νομίζω ότι τι γ τρίμηνο τελείωσε τέλη Μαιου.Διόρθωσε με εαν κάνω λάθος!
Παράθεση από: jak13 στις Ιουνίου 20, 2010, 09:59:49 pmΠαράθεση από: elekou στις Ιουνίου 20, 2010, 09:38:14 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 20, 2010, 04:04:48 pmΠαράθεση από: elekou στις Ιουνίου 20, 2010, 03:45:29 pmΚαλησπέρα.Τι ακριβώς είναι τα τρίμηνα;Ετοιμάζουμε καταστάσεις πληρωμής και γι' αυτά;Είναι επίδομα των ωρομισθίων. Τις καταστάσεις τις ετοιμάζει ο υπεύθυνος μισθοδοσίαςΕυχαριστώ. Επειδή τις καταστάσεις πληρωμής τις ετοιμάζω μόνη μου, μήπως είναι ενσωματωμένα στις καταστάσεις των μηνών που υπέβαλα ως τώρα;Η πρέπει να κάνω νέες καταστάσεις γι αυτά;Τα τρίμηνα βγαίνουν σε ξεχωριστές καταστάσεις. Τώρα ολοκληρώνεται το τρίτο τρίμηνο της σχολικής χρονιάς.Αγαπητέ jak13,καλησπέρα.Νομίζω ότι τι γ τρίμηνο τελείωσε τέλη Μαιου.Διόρθωσε με εαν κάνω λάθος!
Συνηθίζεται γενικά κάτι τέτοιο; Θα ήταν προτιμότερο να βγάλω έστω μια φωτοτυπία του καταθετηρίου;
Συγγνώμη εκ των προτέρων που πηγαίνω χρονικά πίσω το θέμα..., αλλά ψάχνω απάντηση!Ήμουν ωρομίσθια από Γενάρη ως Μάιο του 2007 στην ενισχυτική διδασκαλία σε γυμνάσιο στα Χανιά. Τρίμηνα δεν πήρα.Όταν το κατάλαβα με την έναρξη της επόμενης χρονιάς, ρώτησα στη ΔΔΕ και μου είπαν ότι δε δικαιούμαι, γιατί δε δούλευα σε πρωινό ωράριο.Φέτος συνάδερφοι μου λένε ότι οι ίδιοι πήραν τρίμηνα, ενώ δούλευαν στην ενισχυτική.Γνωρίζει κανείς κάτι; Ευχαριστώ!!!
Παράθεση από: kasta1 στις Ιουνίου 21, 2010, 10:39:48 pmΣυγγνώμη εκ των προτέρων που πηγαίνω χρονικά πίσω το θέμα..., αλλά ψάχνω απάντηση!Ήμουν ωρομίσθια από Γενάρη ως Μάιο του 2007 στην ενισχυτική διδασκαλία σε γυμνάσιο στα Χανιά. Τρίμηνα δεν πήρα.Όταν το κατάλαβα με την έναρξη της επόμενης χρονιάς, ρώτησα στη ΔΔΕ και μου είπαν ότι δε δικαιούμαι, γιατί δε δούλευα σε πρωινό ωράριο.Φέτος συνάδερφοι μου λένε ότι οι ίδιοι πήραν τρίμηνα, ενώ δούλευαν στην ενισχυτική.Γνωρίζει κανείς κάτι; Ευχαριστώ!!!Για τους εκπαιδευτικούς της ΠΔΣ, που έχουν εξομοιωθεί με τους ωρομίσθιους του πρωινού προγράμματος από τη σχολική χρονιά 2008-09, το επίδομα τριμήνων άρχισε να καταβάλλεται από τότε. Για την ενισχυτική δεν έχει αλλάξει κάτι και πιστεύω ότι έπρεπε να τα πάρεις.Αφού από τη ΔΔΕ σου έδωσαν αυτή την απάντηση, μπορείς να ρωτήσεις και στο υπουργείο.
Σε μενα ημερομηνια απολυσης γραφει 21/6. Σε ολους τους πρωινους ωρομισθιους στην ανατολικη αττικη.