0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι μπορέσετε, δείτε σήμερα στις 2 δελτία ειδήσεων σε μέγκα, άλτερ, σκάι κλπ. Μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Αδιόριστων Εκπαιδευτικών και του Συντονιστικού Ωρομισθίων κάναμε δυναμική παρέμβαση σε εκδήλωση του Υπουργείου με παρούσες την Αννούλα και τη Χριστοφιλοπούλου. Τους χαλάσαμε τη γιορτή την ώρα που έλεγαν ότι για την ανεργία φταίει που δεν υπάρχουν πιστοποιήσεις προσόντων, που ακόμα και ο χτίστης που μαθαίνει τη δουλειά δίπλα στον πατέρα του πρέπει να έχει συγκεκριμένη πιστοποίηση, που έλεγαν πως εκτός της τυπικής εκπαίδευσης θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται κολλέγια κλπ. Εμείς μιλήσαμε για την ωρομισθία, την αδιοριστία κλπ. Είχε και αρκετούς δημοσιογράφους και κάναμε δηλώσεις μετά
Παράθεση από: marianthid στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 02:09:00 pmη πληροφορία έρχεται από τη βθμια της διεύθυνσής μου και από άτομο υπεύθυνο για την πληρωμή μας.δυστυχώς.Ελπίζω η φίλη σου να κατάλαβε καλά γιατί ρώτησα κι εγώ τον υπεύθυνο της μισθοδοσίας και δεν υπάρχει περίπτωση να είπε κάτι τέτοιο. Άλλωστε ποιος μπορεί να ξέρει αν και πότε θα δοθούν κονδύλια για να προσδιορίζει την πληρωμή του χρόνου τα Χριστούγεννα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
η πληροφορία έρχεται από τη βθμια της διεύθυνσής μου και από άτομο υπεύθυνο για την πληρωμή μας.δυστυχώς.
πληρώθηκε κανείς απο αρχές Μαρτίου μέχρι τώρα;