0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν μιλάς για Χαλκιδική κ εμένα μονο Μαιο με πληρωσαν. Χρωστάνε Ιουνιο, επιδομα αδειας, τρίμηνο κσι δωρο Χριστουγεννων. Κ όταν τους παιρνεις τηλεφωνο δεν ξέρουν, δεν απαντούν!Ευτυχώς φέτος εφυγα από εκεί...
Παράθεση από: marisia στις Μαρτίου 12, 2010, 02:42:07 pmαν μιλάς για Χαλκιδική κ εμένα μονο Μαιο με πληρωσαν. Χρωστάνε Ιουνιο, επιδομα αδειας, τρίμηνο κσι δωρο Χριστουγεννων. Κ όταν τους παιρνεις τηλεφωνο δεν ξέρουν, δεν απαντούν!Ευτυχώς φέτος εφυγα από εκεί...Τυχερή! (Καλά θυμόμουν ότι μου είπαν ότι μου χρωστάνε κι άλλα, αλλά δεν θυμόμουν τι ακριβώς )
Παράθεση από: panickos στις Μαρτίου 12, 2010, 03:40:31 pmΠαράθεση από: marisia στις Μαρτίου 12, 2010, 02:42:07 pmαν μιλάς για Χαλκιδική κ εμένα μονο Μαιο με πληρωσαν. Χρωστάνε Ιουνιο, επιδομα αδειας, τρίμηνο κσι δωρο Χριστουγεννων. Κ όταν τους παιρνεις τηλεφωνο δεν ξέρουν, δεν απαντούν!Ευτυχώς φέτος εφυγα από εκεί...Τυχερή! (Καλά θυμόμουν ότι μου είπαν ότι μου χρωστάνε κι άλλα, αλλά δεν θυμόμουν τι ακριβώς )αυτά μου χρωστάνε και και μένα.Όλα αυτά έγιναν από την αμέλεια ενός υπαλλήλου το Καλοκαίρι.Κανονικά ήταν να πληραθούμε τέλος Ιουλίου όπως κάθε χρόνο αλλά..
Το λάθος δεν έγινε απο Υπάλληλο της Διεύθυνσης!Δεν το ξεκαθάρισα πρίν!Το μπέρδεμα έγινε απο την Υπηρέσια που ασχολείται με τις Πλήρωμες.Δηλαδή τα γνωστά.....Εντελλόμενα!Εγώ το έμαθα απο Συνάδελφο προφορικά.Μακάρι να το είχα και σε γραπτό να έπαιρνε δημοσιότητα το θέμα!
Παράθεση από: walkleon στις Μαρτίου 13, 2010, 12:49:38 amΤο λάθος δεν έγινε απο Υπάλληλο της Διεύθυνσης!Δεν το ξεκαθάρισα πρίν!Το μπέρδεμα έγινε απο την Υπηρέσια που ασχολείται με τις Πλήρωμες.Δηλαδή τα γνωστά.....Εντελλόμενα!Εγώ το έμαθα απο Συνάδελφο προφορικά.Μακάρι να το είχα και σε γραπτό να έπαιρνε δημοσιότητα το θέμα! Έχεις καμιά ενημέρωση για το πότε θα τα πάρουμε;
Τι θα γινει ρε παιδια....Θα κλεισουν τα σχολεια για πασχα και δεν θα πληρωθουμε ουτε για το Νοεμβριο.....Ειμαστε ζωα τελικα.
η Διαμαντω ειπε οτι μεχρι τελοσ μαρτιου θα πληρωθουμε...τωρα εννοουσε τον νοεμβριο...πλακα θα εχει να μασ βαλουν 1 μηνα μονο θα γελασει και το παρδαλο κατσικι ανωτερο ον φυσικα