0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimstella στις Απριλίου 17, 2010, 10:22:45 pmΠαράθεση από: nikonana στις Απριλίου 17, 2010, 09:47:07 pmΔιαβάζω από κάποιους από εσάς ότι σας έχουν δώσει να υπογράψετε καταστάσεις της μισθοδοσίας, αν έχω καταλάβει καλά, για κάθε μήνα...Εμένα δεν μουτ έχουν δώσει ποτέ τίποτα τέτοιο. Αυτό τί σημαίνει, ότι έχουν υπογράψει άλλοι αντί για εμένα;;;αμεεεεεε!αληθεια ρε παιδια??? ουτε καν εχω δει τετοιο χαρτι...μονο τις ωρες υπογραφω στο τελος καθε μηνα...φλωρινα α/βαθμια πληρωθηκαμε μεχρι και φεβρουαριο...αλλα τα ενσημα δεκεμβριου απο το ενα σχολειο δν εχουν μπει ακομα....ν ανησυχησω??
Παράθεση από: nikonana στις Απριλίου 17, 2010, 09:47:07 pmΔιαβάζω από κάποιους από εσάς ότι σας έχουν δώσει να υπογράψετε καταστάσεις της μισθοδοσίας, αν έχω καταλάβει καλά, για κάθε μήνα...Εμένα δεν μουτ έχουν δώσει ποτέ τίποτα τέτοιο. Αυτό τί σημαίνει, ότι έχουν υπογράψει άλλοι αντί για εμένα;;;αμεεεεεε!
Διαβάζω από κάποιους από εσάς ότι σας έχουν δώσει να υπογράψετε καταστάσεις της μισθοδοσίας, αν έχω καταλάβει καλά, για κάθε μήνα...Εμένα δεν μουτ έχουν δώσει ποτέ τίποτα τέτοιο. Αυτό τί σημαίνει, ότι έχουν υπογράψει άλλοι αντί για εμένα;;;
Παράθεση από: lily12 στις Απριλίου 17, 2010, 11:30:50 pmΠαράθεση από: dimstella στις Απριλίου 17, 2010, 10:22:45 pmΠαράθεση από: nikonana στις Απριλίου 17, 2010, 09:47:07 pmΔιαβάζω από κάποιους από εσάς ότι σας έχουν δώσει να υπογράψετε καταστάσεις της μισθοδοσίας, αν έχω καταλάβει καλά, για κάθε μήνα...Εμένα δεν μουτ έχουν δώσει ποτέ τίποτα τέτοιο. Αυτό τί σημαίνει, ότι έχουν υπογράψει άλλοι αντί για εμένα;;;αμεεεεεε!αληθεια ρε παιδια??? ουτε καν εχω δει τετοιο χαρτι...μονο τις ωρες υπογραφω στο τελος καθε μηνα...φλωρινα α/βαθμια πληρωθηκαμε μεχρι και φεβρουαριο...αλλα τα ενσημα δεκεμβριου απο το ενα σχολειο δν εχουν μπει ακομα....ν ανησυχησω??Επειδή είμαι άσχετη κ πρώτη χρονιά ωρομίσθια, πληρώθηκα μέχρι κ τον Ιανουάριο αλλά δεν υπέγραψα πουθενά τίποτα.Θα έπρεπε?Επίσης, για τα ένσημα πρέπει να βλέπουμε αν μπαίνουν? Δεν τα παίρνουμε όλα μαζί στο τέλος της χρονιάς από το ΙΚΑ?
Απο Κοζάνη πληρώθηκε κανείς παιδιά;
Μπορει καποιος να μου εξηγησει ? Εγω δεν υπογραφω τιποτα περα απο τις ωρες . Κανενα χαρτι μισθοδοσιας δεν εχω παρει ποτε στα χερια μου ... Ειναι υποχρεωμενος ο διευθυντης να δινει αντιγραφο μισθοδοσιας ? Απο Αχαια εχει πληρωθει κανεις? Στο λογαριαμο παντως .. ουτε ενα σεντ.
Παράθεση από: vaseto στις Απριλίου 19, 2010, 02:26:15 pmΜπορει καποιος να μου εξηγησει ? Εγω δεν υπογραφω τιποτα περα απο τις ωρες . Κανενα χαρτι μισθοδοσιας δεν εχω παρει ποτε στα χερια μου ... Ειναι υποχρεωμενος ο διευθυντης να δινει αντιγραφο μισθοδοσιας ? Απο Αχαια εχει πληρωθει κανεις? Στο λογαριαμο παντως .. ουτε ενα σεντ.Το ίδιο κι εγώ. Ποτέ τόσα χρόνια δεν υπέργραφα άλλο χαρτί πέραν των ωρών. Κάποιος να μας διαφωτίσει;
Παράθεση από: panickos στις Απριλίου 19, 2010, 06:40:27 pmΠαράθεση από: vaseto στις Απριλίου 19, 2010, 02:26:15 pmΜπορει καποιος να μου εξηγησει ? Εγω δεν υπογραφω τιποτα περα απο τις ωρες . Κανενα χαρτι μισθοδοσιας δεν εχω παρει ποτε στα χερια μου ... Ειναι υποχρεωμενος ο διευθυντης να δινει αντιγραφο μισθοδοσιας ? Απο Αχαια εχει πληρωθει κανεις? Στο λογαριαμο παντως .. ουτε ενα σεντ.Το ίδιο κι εγώ. Ποτέ τόσα χρόνια δεν υπέργραφα άλλο χαρτί πέραν των ωρών. Κάποιος να μας διαφωτίσει; Στη Δ/θμια συνήθως υπογράφει τις καταστάσεις ο υπεύθυνος μισθοδοσίας για να προχωράει πιο γρήγορα η διαδικασία. Μπορείτε να του ζητήσετε αντίγραφα και να πάρετε τις καταστάσεις ανά μήνα. Κρατάνε αρχείο.