0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημερα πληρωσε η Γ'αθηνας εως και δωρο πασχα..τα ενταλματα ηταν εκει, δεν ξερω ποσο καιρο αλλα δεν ειδοποιηθηκα. Ευτυχως jamais που μου ανοιξες τα ματια να τηλεφωνησω η ιδια αντι να περιμενω να με θυμηθουν...
Παράθεση από: Eratw στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 09:52:38 pmΣημερα πληρωσε η Γ'αθηνας εως και δωρο πασχα..τα ενταλματα ηταν εκει, δεν ξερω ποσο καιρο αλλα δεν ειδοποιηθηκα. Ευτυχως jamais που μου ανοιξες τα ματια να τηλεφωνησω η ιδια αντι να περιμενω να με θυμηθουν... Να ΄σαι καλα! Θέλουν και λίγο σπρώξιμο για να πάρουν μπρος για τις πληρωμες...
Παράθεση από: jamais στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 02:44:27 pmΠαράθεση από: Eratw στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 09:52:38 pmΣημερα πληρωσε η Γ'αθηνας εως και δωρο πασχα..τα ενταλματα ηταν εκει, δεν ξερω ποσο καιρο αλλα δεν ειδοποιηθηκα. Ευτυχως jamais που μου ανοιξες τα ματια να τηλεφωνησω η ιδια αντι να περιμενω να με θυμηθουν... Να ΄σαι καλα! Θέλουν και λίγο σπρώξιμο για να πάρουν μπρος για τις πληρωμες... Για την πρωτοβαθμια Α Αθηνας σε ποια εφορια να παω να ρωτησω;;;Μου ειπαν οτι εχουν στειλει όλες τις πληρωμες που απομενουν για το 2010 (Μαιος, Ιουνιος, Αποζημειωση, Επιδ Αδειας, Γ Τριμηνο).
Παράθεση από: aloprosalos στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 03:18:10 pmΠαράθεση από: jamais στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 02:44:27 pmΠαράθεση από: Eratw στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 09:52:38 pmΣημερα πληρωσε η Γ'αθηνας εως και δωρο πασχα..τα ενταλματα ηταν εκει, δεν ξερω ποσο καιρο αλλα δεν ειδοποιηθηκα. Ευτυχως jamais που μου ανοιξες τα ματια να τηλεφωνησω η ιδια αντι να περιμενω να με θυμηθουν... Να ΄σαι καλα! Θέλουν και λίγο σπρώξιμο για να πάρουν μπρος για τις πληρωμες... Για την πρωτοβαθμια Α Αθηνας σε ποια εφορια να παω να ρωτησω;;;Μου ειπαν οτι εχουν στειλει όλες τις πληρωμες που απομενουν για το 2010 (Μαιος, Ιουνιος, Αποζημειωση, Επιδ Αδειας, Γ Τριμηνο).Αν δεν κάνω λάθος η Πρωτοβάθμια Α Αθήνας χρωστά γύρω στα 500
τηλεφωνησα σημερα να δω σε τι σταδιο ειμαστε στις πληρωμες μας. Η απαντηση στο δημοσιο ταμειο ηταν. δεν υπαρχει χρημα. Οσο για το σχολειο η απαντηση του ηταν δεν μασ εχουν παρει τηλ. μαλλον θα ακοκλουθησω τον περσινο δρομο... ντου στο ταμειο ... και να απιτησω τα χρηματα οπου εχουν φυγει απο το υπουργειο. πιστεψτε με πιανει παντα.... οπωσ βλεπω αρχεσ οκτωβρη μαλλον οι πληρωμεσ. εγω παντωα παω να τα παρω τωραααααααααααααααααααααααααααα
Παράθεση από: Χριστίνα στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 03:23:36 pmΠαράθεση από: aloprosalos στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 03:18:10 pmΠαράθεση από: jamais στις Σεπτεμβρίου 18, 2010, 02:44:27 pmΠαράθεση από: Eratw στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 09:52:38 pmΣημερα πληρωσε η Γ'αθηνας εως και δωρο πασχα..τα ενταλματα ηταν εκει, δεν ξερω ποσο καιρο αλλα δεν ειδοποιηθηκα. Ευτυχως jamais που μου ανοιξες τα ματια να τηλεφωνησω η ιδια αντι να περιμενω να με θυμηθουν... Να ΄σαι καλα! Θέλουν και λίγο σπρώξιμο για να πάρουν μπρος για τις πληρωμες... Για την πρωτοβαθμια Α Αθηνας σε ποια εφορια να παω να ρωτησω;;;Μου ειπαν οτι εχουν στειλει όλες τις πληρωμες που απομενουν για το 2010 (Μαιος, Ιουνιος, Αποζημειωση, Επιδ Αδειας, Γ Τριμηνο).Αν δεν κάνω λάθος η Πρωτοβάθμια Α Αθήνας χρωστά γύρω στα 500
Παιδιά sorry για την ερώτηση αλλά είδα πιο πανω κάποιοι έλεγαν για πληρωμές από Πρωτοβάθμια Α' Αθήνας και για εφορία. Η εφορία πού κολλάει και τι σχέση έχει με αυτά που μας χρωστουν;Πάντως σήμερα που έκανα ενημέρωση στο βιβλιάριο απο 2ο γραφείο Α' Αθήνας δεν έχει μπει Ιούνιος, Επίδομα αδείας και Αποζημίωση. Αυτά...