0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποτε σας πληρωσαν? απο ποια περιοχη της γ αθηνας? εγω εχω πληρωθει μεχρι φεβρουαριο.
Δευτεροβάθμια Γ' Αθήνας μας πλήρωσαν Απρίλιο και δώρο Πάσχα χωρίς να μας πληρώσουν το Μάρτιο. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό;
Η Α Αθήνας έβαλε σήμερα 500
Η Πρωτοβάθμια Δυτ.Θεσσαλονίκης σε ερώτηση για το πότε θα γίνουν οι πληρωμές των χρημάτων που χρωστάνε για τα Ολοήμερα (Ιούνος,Γ'Τρίμηνο,Επίδομα Αδείας,Αποζημίωση) απάντησε :-"Μέσα στον Οκτώβρη"
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν συνάδελφοι που να εργάζονταν πέρυσι ως ωρομίσθιοι και που να υπάγονταν στη β' δ/θμια Αθήνας και οι οποίοι να παραμένουν ανεξόφλητοι. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το γ' γραφείο της β' αθηνών, όπου και υπαγόταν το σχολείο στο οποίο και εργαζόμουν πέρυσι, καθώς έχουν αλλάξει τα πρόσωπα που ήταν αρμόδια για την πληρωμή των ωρομισθίων. Δε γνωρίζουν καν να μου δώσουν το τηλεφ. των εντελλομένων. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά;
Παράθεση από: marion στις Οκτωβρίου 21, 2010, 10:04:32 pmΘα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν συνάδελφοι που να εργάζονταν πέρυσι ως ωρομίσθιοι και που να υπάγονταν στη β' δ/θμια Αθήνας και οι οποίοι να παραμένουν ανεξόφλητοι. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το γ' γραφείο της β' αθηνών, όπου και υπαγόταν το σχολείο στο οποίο και εργαζόμουν πέρυσι, καθώς έχουν αλλάξει τα πρόσωπα που ήταν αρμόδια για την πληρωμή των ωρομισθίων. Δε γνωρίζουν καν να μου δώσουν το τηλεφ. των εντελλομένων. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά; Εργαζομουν πέρισυ με ωρομισθία στη
Γνωρίζω το τηλεφ. της εφορείας, αλλά φυσικά δεν έχει έρθει εντολή πληρωμής. Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως. Τελικά, βρήκα το τηλεφ. των εντελλομένων της Αγ. Παρασκευής, αλλά μου είπαν να καλέσω από Δευτέρα και βλέπουμε...