0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλώς επείδη και την προηγούμενη φορά καθυστέρησε η πληρωμή μου(πληρώθηκα μέχρι και τον Μάρτιο όταν είχε τελειώσει το σχολείο) θεωρώ οτι είναι η τακτική του υπουργείου να καθυστερούν οι πληρωμές και όχι κάποιου επιτρόπου.
απο δευτεροβαθμια αν αττικησ ακομη να πληρωθω μιλαμε απο τον δεκεμβριο του 2009 ...............γινεσαι καμικαζι ή οχι .........το τηλεφωνο στα εντελομενα που παίρνεις Φανή ποιο είναι...
Από τα εντελλόμενα της Αγ. Παρασκευής μου είπαν να ξανακαλέσω σε 20 ημέρες, γιατί τότε θα έχει ελέγξει τα χαρτιά ο επίτροπος.
Παράθεση από: marion στις Νοεμβρίου 04, 2010, 07:32:12 pmΑπό τα εντελλόμενα της Αγ. Παρασκευής μου είπαν να ξανακαλέσω σε 20 ημέρες, γιατί τότε θα έχει ελέγξει τα χαρτιά ο επίτροπος.
Μήπως γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαστε αναλογία επιδοματος δωρου Χριστουγέννων 2010, για τα Χριστούγεννα που διανύουμε ??
Παράθεση από: jamais στις Νοεμβρίου 10, 2010, 02:00:16 pmΜήπως γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαστε αναλογία επιδοματος δωρου Χριστουγέννων 2010, για τα Χριστούγεννα που διανύουμε ??
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 10, 2010, 03:19:06 pmΠαράθεση από: jamais στις Νοεμβρίου 10, 2010, 02:00:16 pmΜήπως γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαστε αναλογία επιδοματος δωρου Χριστουγέννων 2010, για τα Χριστούγεννα που διανύουμε ??