0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πήγα στην τράπεζα για ενημέρωση και είδα ότι τελευταία φορά μπήκαν χρήματα από πρωτοβάθμια γ αθήνας στις 16 / 9 και είναι μάιος και γ΄τρίμηνο.τι περιμένω ακόμα, μήπως ξέρει κανείς?
Δ/θμια β' αθήνας γ' γραφείο. Πληρώθηκα για Ιούνιο, επίδομα αδείας και αποζημίωση.Σε σχέση με την κατάσταση που είχα πάρει απ' το σχολείο, υπήρχε μείωση στο επίδομα αδείας κατά 9
Για την περσινή χρονιά δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα ως ωρομίσθιος απο την διδε Πειραιά. Κανονικά μέχρι τέλος του έτους δεν είναι υποχρεωμένοι να εχουν εξοφλήσει την περσινή χρονιά ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο?
Παράθεση από: TOYOMAD22 στις Δεκεμβρίου 14, 2010, 05:41:28 pmΓια την περσινή χρονιά δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα ως ωρομίσθιος απο την διδε Πειραιά. Κανονικά μέχρι τέλος του έτους δεν είναι υποχρεωμένοι να εχουν εξοφλήσει την περσινή χρονιά ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο?Επικοινώνησε με το σχολείο, να δεις αν έχουν αποστείλει κάποια κατάσταση πληρωμών που να σε αφορά. Κατόπιν με το γραφείο της δ/θμιας στην οποία υπάγεται το σχολείο να δεις σε ποιο σημείο βρίσκεται η όλη διαδικασία. Μην περιμένεις να σε καλέσει κανείς από δαύτους.
Παράθεση από: TOYOMAD22 στις Δεκεμβρίου 14, 2010, 05:41:28 pmΓια την περσινή χρονιά δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα ως ωρομίσθιος απο την διδε Πειραιά. Κανονικά μέχρι τέλος του έτους δεν είναι υποχρεωμένοι να εχουν εξοφλήσει την περσινή χρονιά ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο?ΠΔΣ ή κανονικό πρόγραμμα? Αν ήσουν στο κανονικό λίγο περίεργο που δεν έχεις πάρει κάτι
Παράθεση από: marion στις Δεκεμβρίου 14, 2010, 07:43:42 pmΠαράθεση από: TOYOMAD22 στις Δεκεμβρίου 14, 2010, 05:41:28 pmΓια την περσινή χρονιά δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα ως ωρομίσθιος απο την διδε Πειραιά. Κανονικά μέχρι τέλος του έτους δεν είναι υποχρεωμένοι να εχουν εξοφλήσει την περσινή χρονιά ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο?Επικοινώνησε με το σχολείο, να δεις αν έχουν αποστείλει κάποια κατάσταση πληρωμών που να σε αφορά. Κατόπιν με το γραφείο της δ/θμιας στην οποία υπάγεται το σχολείο να δεις σε ποιο σημείο βρίσκεται η όλη διαδικασία. Μην περιμένεις να σε καλέσει κανείς από δαύτους.Εχω επικονωνήσει με την δ/θμια κ μου είπαν οτι το σχολείο είχε αργήσει να στείλει τα χαρτιά με τις ώρες γιατί τα έστειλε τον περασμένο Ιούνιο όλα μαζί κ όχι κάθε μήνα ένα-ένα όπως έπρεπε. Αλλά η δ/θμια τώρα λέει οτι δεν υπάρχουν λεφτά. Μόλις πάρουν πιστώσεις λένε τότε θα με πληρώσουν!!! Κανονικά δεν είναι υποχρεωμένοι μέχρι τέλος του χρόνου να πληρώσουν??
Παράθεση από: TOYOMAD22 στις Δεκεμβρίου 14, 2010, 05:41:28 pmΓια την περσινή χρονιά δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα ως ωρομίσθιος απο την διδε Πειραιά. Κανονικά μέχρι τέλος του έτους δεν είναι υποχρεωμένοι να εχουν εξοφλήσει την περσινή χρονιά ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο?Ομοια περιπτωση ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ωρομισθιος κανονικου προγραμματος απληρωτος ολη τηνπερσινη χρονια 2009-2010 Μην ξεχναμε πρωτα ο μαθητης !!Αφιερωμενο εξαιρετικα στην υπουργο μας και στο δ/ντη δδε πειραια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ