0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σου έχει αναθέσει επιπλέον από τις 11 ώρες το e-school ή συμπληρώνεις γραμματειακή για κάποιες ώρες που φαίνεται ότι διδάσκεις?
Κάνω 11 ώρες μάθημα κανονικά και επιπλέον μου εχουν αναθέσει και το e-school.
Παράθεση από: geok_salonika στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 05:15:18 pmΣου έχει αναθέσει επιπλέον από τις 11 ώρες το e-school ή συμπληρώνεις γραμματειακή για κάποιες ώρες που φαίνεται ότι διδάσκεις?Κάνω 11 ώρες μάθημα κανονικά και επιπλέον μου εχουν αναθέσει και το e-school.
Παράθεση από: dimi- στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 06:03:54 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Δεκεμβρίου 19, 2009, 05:15:18 pmΣου έχει αναθέσει επιπλέον από τις 11 ώρες το e-school ή συμπληρώνεις γραμματειακή για κάποιες ώρες που φαίνεται ότι διδάσκεις?Κάνω 11 ώρες μάθημα κανονικά και επιπλέον μου εχουν αναθέσει και το e-school. .... ώστε να μπορεί ο μόνιμος να πίνει τον φραπέ του στην υγεία του κορόϊδου (παρακαλώ, μην το παίρνεις προσωπικά)
Ελπίζω να μην εννοεί ωρομίσθια σε ολοήμερο
Γράφτηκα στο forum γιατί διάβασα το συγκεκριμένο topic,νευρίασα και θέλω να πω τη γνώμη μου...Λοιπόν συναδέλφισσα ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μη δεχτείς να αναλάβεις εσύ το e-school !!!Καταρχήν ο διευθυντής σου είναι παράνομος που θέλει να στο αναθέσει!!!ΑΠ τη στιγμή που είσαι ωρομίσθια,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αναλάβεις τίποτε άλλο παρά μόνο τις ώρες των μαθημάτων σου και ίσως ευφημερία ΜΟΝΟ τις ώρες που είσαι στο σχολείο(αν πηγαίνεις και σε άλλο σχολείο ούτε αυτό)Ε όχι να τα φορτώνουν τους ωρομισθιους!!Ο μόνιμος Πληροφορικός του σχολείου τι κάνει??Αν δεν υπάρχει, να το αναλάβει καθηγητής που έχει περάσει απο επιμόρφωση(Σίγουρα υπάρχει!!!)Αν σου φέρουν αντίρριση τότε πες το σε εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ της περιοχής που ανήκει το σχολείο...να κάνουν κάτι κι αυτοί τι στο καλό τους ψηφίζουμε???