0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
φάσεις αναπληρωτών βλέπω σε άλλες ειδικότητες..λέτε να ήρθε και η.. ώρα μας;;καμιά πληροφορία κανείς;
λοιπόν, για να "κινηθεί" και λίγο αυτό το θέμα ξανά εικάζω ότι θα πάρουν μες στο Γενάρη γύρω στα 10 με 15 άτομα. (η αφεντιά μου απέξω δλδ)Αυτό το σενάριο το στηρίζω στην υποκειμενική μου εκτίμηση ότι στην προηγούμενη φάση οι φιλόλογοι μπήκαν από "σπόντα" και στο ότι περίμεναν να διορίσουν/προσλάβουν στις λοιπές ειδικότητες που εκκρεμούσαν. Παρ'όλα αυτά, ο αριθμός θα παραμείνει μικρός, γιατί τους έχουν πιάσει.. τσιγκουνιές! Πλέον μετράμε στα δάκτυλα τους αναπληρωτές ειδικοτήτων που έχουν κάνει 4-5 φάσεις ήδη..Αν δεν πάρουν και τώρα, οκ, τι να πω... καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί για φέτος και να κλειδώσουμε και το τόπικ... [/quoteσυνάδελφοι αφυπνιστειτε.... προσέλαβαν αναπληρωτές δασκάλους, νηπιαγωγούς και 8 γυμναστές!λέτε να γίνει κανένα θαύμα και για φιλολόγους; οι πληροφορίες που έχω από μόνιμους συναδέλφους ανα την Ελλάδα, αναφέρουν κενά, ιδιαίτερα στο νησιωτική Ελλάδα...βλ. Κυκλαδες-Δωδεκάνησα. έχω δηλώσει ναι σε όλη την Ελλάδα -για αναπλήρωση- με 21,07 μόρια...,να ετοιμαστώ για "μετακόμιση";;;
Το πιάσαμε...είμαστε οι γκαντέμηδες της υπόθεσης...ωρομίσθιοι για πάντα...πάντως, αν είναι έτσι, θεωρώ περιττό να γίνει νέος ΑΣΕΠ το '10-'11, διότι θα ξεσκιστούμε πάλι στο διάβασμα για μόλις 200 θέσεις, που θα προκηρυχθούν...
Άντε επιτέλους!!!!Πότε θα δούμε φάση αναπληρωτών στη Δευτεροβάθμια;;;;
Παράθεση από: Isfahan στις Ιανουαρίου 15, 2010, 01:51:33 pmΆντε επιτέλους!!!!Πότε θα δούμε φάση αναπληρωτών στη Δευτεροβάθμια;;;;Aπό του χρόνου πλεον....Του χρόνου και η ωρομισθία στα κορφοβουνια θα είναι πολυτέλεια....!
Ας γελάσουμε φέτος γιατί τα επόμενα 2 χρόνια τα βλέπω πολύ μαύρα...Το καλύτερο ανέκδοτο βέβαια είναι ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταργούσε την ωρομισθία και ότι θα προχωρούσε το ολοήμερο γυμνάσιο γιατί λεφτά υπήρχανε.Συμπέρασμα:Ποτε μην πιστεύεις σε κανένα πολιτικό, είναι συνώνυμο της κοροιδίας!