0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 16, 2010, 12:12:56 amΑρίστο μου, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, για να τα πούμε σε σχολείο δύσκολο το βλέπω. Πιο πιθανές εκδοχές είναι:1. το πυρ το εξώτερον2. η πυρά3. η φυλακή ... είσαι λεβέντης ... για ν' αντέξεις το 3ο;
Αρίστο μου, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, για να τα πούμε σε σχολείο δύσκολο το βλέπω. Πιο πιθανές εκδοχές είναι:1. το πυρ το εξώτερον2. η πυρά3. η φυλακή
Αρίστο ευχαριστώ προσωπικα για τη στήριξη. Αυτό έχει σημασία, να έχεις ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Ευτυχώς υπάρχουν κι αυτοί. Μη χαθείς...
Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 16, 2010, 12:14:16 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιανουαρίου 16, 2010, 12:12:56 amΑρίστο μου, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, για να τα πούμε σε σχολείο δύσκολο το βλέπω. Πιο πιθανές εκδοχές είναι:1. το πυρ το εξώτερον2. η πυρά3. η φυλακή ... είσαι λεβέντης ... για ν' αντέξεις το 3ο;Εύκολα!!! Χαμένοι για χαμένοι!! Απλώς, ελπίζω να φιλοτιμηθεί κανένας χριστιανός να μας φέρνει τσιγάρα!
... κουράστηκα πια ... και μου 'κλεψαν ως και το πατίνι!πραγματικά, χειρότερο και από παράπονο μικρού παιδιού.. δεν έχω λόγια...κράτα πάντως λίγο ακόμα ψυχραιμία.. πολλά λέγονται, λίγα εφαρμόζονται υ.σ: αν θες να βάλουμε βόμβα στο υπουργείο, μαζί σου!
... βόμβες λεκτικές - αυτές των φιλολόγων - ποτέ δεν τρόμαξαν κανέναν ...