0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς alek81 και ... όχι μόνο:Aν με 24+ του χρόνου ... πάμε αναπληρωτές, να κάνω το γύρο του κόσμου με ... πατίνι;Πόσο στραβός είναι ο γυαλός ... ή τόσο στραβά αρμενίζουμε ...! ARISTOS2
Παράθεση από: aristos2 στις Ιανουαρίου 18, 2010, 11:52:46 pmΠρος alek81 και ... όχι μόνο:Aν με 24+ του χρόνου ... πάμε αναπληρωτές, να κάνω το γύρο του κόσμου με ... πατίνι;Πόσο στραβός είναι ο γυαλός ... ή τόσο στραβά αρμενίζουμε ...! ARISTOS2Αρνούμαι να υπογράφω κατα αυτόν τον τρόπο ARISTOS2 αν και ξέρεις πόσο σέβομαι τα λεγόμενά σου. Οι λέξεις "αντιστρέφονται" εύκολα αλλά τα συναισθήματα; Οι ελπίδες; Οι ανάγκες; Επίτρεψέ μου να ελπίζω και να έχω λόγο να μπαίνω στο forum.Όσο ζω ελπίζω, όσο εργάζομαι ελπίζω, όσο πατάω στα πόδια μου ελπίζω, όσο σέβομαι ελπίζω! Ελπίζω να μην είμαι από τους τελευταίους... αγαθούς... ανθρώπους...
Eπίσης δεν σκεφτήκαμε και την άλλη παράμετρο που ίσως είναι και η πιο σημαντική. Μήπως αποκλείσει στο 40%όλους εκείνους που δεν έχουν ΑΣΕΠ? Μήπως δεν πάρει τρίτεκνους και ΟΑΕδίτες ,γιατί και αυτοί δεν έχουνΑΣΕΠ ?Έχω πληροφόρηση ότι δεν θα δώσει δικαίωμα ούτε αιτήσεις να κάνουν αυτοί που δεν είναι επιτυχόντες .
ξέρει κανείς ,αν συνεχίζονται οι κλήσεις ωρομισθίων στην αττική; τί γίνεται; εχω γράψει και σε άλλο τόπικ και καμία απάντηση.