*

Αποστολέας Θέμα: Ζ' Φάση - ΠΕ02 ... ποιητικώς ολισθαίνουσα ...!  (Αναγνώστηκε 116943 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Απ: Ζ' Φάση - ΠΕ02
« Απάντηση #182 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 08:08:35 am »
Τον εκπαιδευτικό πολλοί εμίσησαν. Την εκπαίδευση ουδείς. Προβλέπω ότι σύντομα -για να διευκολύνουμε και το υπουργείο με την παντελή σωματική, ψυχική και πνευματική απουσία μας- δε θα προσλαμβάνονται εκπαιδευτικοί ,αλλά ...laptop ,ώστε το μάθημα να γίνεται από το σπίτι , την καφετέρια ή το πάρκο. Μια τέτοια λύση θα εξασφάλιζε αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό κράτος που ανερυθρίαστα εμείς οι ανάλγητοι εκπαιδευτικοί χρεώνουμε κι εμείς από την πλευρά μας θα νιώθαμε υπερήφανοι για την τεράστια προσφορά μας στο Έθνος...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:44:08 »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 09:21:10 am »
Τον εκπαιδευτικό πολλοί εμίσησαν. Την εκπαίδευση ουδείς. Προβλέπω ότι σύντομα -για να διευκολύνουμε και το υπουργείο με την παντελή σωματική, ψυχική και πνευματική απουσία μας- δε θα προσλαμβάνονται εκπαιδευτικοί ,αλλά ...laptop ,ώστε το μάθημα να γίνεται από το σπίτι , την καφετέρια ή το πάρκο. Μια τέτοια λύση θα εξασφάλιζε αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό κράτος που ανερυθρίαστα εμείς οι ανάλγητοι εκπαιδευτικοί χρεώνουμε κι εμείς από την πλευρά μας θα νιώθαμε υπερήφανοι για την τεράστια προσφορά μας στο Έθνος...

... του χρόνου στον πίνακα των laptop θα έχω 24 καθαρά μόρια + αναβάθμιση ..., διορίζομαι;  ???
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 09:35:51 am »
αναρωτιομαστε ολοι πως θα καλυφθουν τα κενα μονο με τις ανακλησεις αποσπασεων και την επιστροφη των τεμπεληδων εκκπαιδευτικων....Μπαρουφες...Θα δουλευουν τα σχολεια με δουλεμπορους ωρομισθιους που θα ευχαριστουν για την ευκαιρια που τους δοθηκε εν μεσω κρισης.Αναρωτιεμαι πραγματικα που θα παει η βαση της αναπληρωσης...ΑΙΣΧΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 09:39:45 am »
Παλαιότερα είχε ακουστεί (και από τον τύπο) ότι το υποχρεωτικό ωράριο θα γίνει 31 ώρες διδασκαλίας. Ίσως έτσι καλύψουν τα κενά. Θα πρέπει να γίνουμε καθηγητές Σούπερμαν.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:44:08 »

Αποσυνδεδεμένος intemperanta

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 09:57:14 am »
Παλαιότερα είχε ακουστεί (και από τον τύπο) ότι το υποχρεωτικό ωράριο θα γίνει 31 ώρες διδασκαλίας. Ίσως έτσι καλύψουν τα κενά. Θα πρέπει να γίνουμε καθηγητές Σούπερμαν.

παιδια εχω 21 ωρες, και γυρναω σπιτι και δε μπορω να μιλησω. και τις τελευταιες διδακτικες ωρες σχεδον παντα εχω προβλημα. και δεν το εχω μονο εγω, αλλα και αλλοι συναδελφοι. σιγουρα παιζει ρολο το οτι ειμαι σε ΕΠΑΛ, αλλα με 31 ωρες, τι θα απογινουμε? απο καοπιο σημειο και μετα θα πρεπει να κανουμε μαθημα στη νοηματικη...  :-(

Αποσυνδεδεμένος Isfahan

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 06:09:01 pm »
Συνεχίζω να μην βλέπω φάση αναπληρωτών   >:(

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 06:46:44 pm »

βάλε και 5-6 ώρες εξωδιδακτική εργασία γραφείου στο σχολείο Επίσης και άλλες 20 ώρες (αναλόγως την ευσυνειδησία του καθενός) προετοιμασία στο σπίτι.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 06:49:35 pm »
― Παλιέ μου φίλε συλλογίσου
σιγά-σιγά θα συνηθίσεις
η νοσταλγία σού έχει πλάσει
σχολείο ανύπαρχτο με νόμους
έξω από Υπουργεία και Υπουργούς.

υπέροχη "μετα-ανάγνωση"  ;)

Κι αν πτωχική την βρεις, η Αναπλήρωση δε σε γέλασε. Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες η Ωρομισθίες τι σημαίνουν.

ναι, ότι "είναι και αυτή μια στάσις.. νιώθεται..."  :-X

... πάρτε το λόγο απ' τη γλωσσολόγο!  ;) :D 8) ::)

είναι παιδιά πολλών ανθρώπων τα λόγια μας :D ;) 8)

αφιερωμένο στον ιδανικό αναγνώστη aristos2 του υπερ- και δια- κειμένου που συγγράφουμε στο pde...

Στο σώμα , στην ενθύμηση πονούμε .

Μας διώχνουνε τα πράγματα , κι η ποίησις

το καταφύγιο που φθονούμε .

Ποια θέληση θεού μας κυβερνάει,
ποια μοίρα τραγική κρατάει το νήμα
των άδειων ημερών που τώρα ζούμε
σαν από μια κακή, παλιά συνήθεια;

... ιδανικός μ' ανάξιος αναγνώστης και ακόμη πιο ανάξιος εκπαιδευτικός ..., τουλάχιστον για τους "ηγεμόνες" της δημόσιας εκπαίδευσης ...!

8) 8) 8)

++++++++++++++++ πολύ καλό!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 06:59:43 pm »

Με αφορμή αυτό το μήνυμα θέλω να σας πω ότι μόλις συνειδητοποίησα πως τελικά αυτή η σελίδα έχει κανει μεγαλο κακο στα νευρα μου και στην ψυχολογια μου. Δε μας φτανει η αγωνια μας απο τις δηλωσεις της σιχαμενης, δε μας φτανει που πρεπει να μυρισουμε τα νυχια μας μπας και καταλαβουμε τι θελει να πει η "ποιητρια", δε μας φτανει το αβεβαιο και σκοτεινο μελλον μας, το αγχος μας αν θα διοριστουμε ποτε ύστερα απο τοσες περιπετειες/Ασεπ/ατυχιες/περιπλανησεις σε διαφορα μερη της Ελλάδας, εχουμε να αντιμετωπισουμε και τις "πληροφοριες" του καθενος, τι ακουσε παλιοτερα, τι εικαζει, τι πιστευει οτι θα γινει....
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 07:18:09 pm »

Με αφορμή αυτό το μήνυμα θέλω να σας πω ότι μόλις συνειδητοποίησα πως τελικά αυτή η σελίδα έχει κανει μεγαλο κακο στα νευρα μου και στην ψυχολογια μου. Δε μας φτανει η αγωνια μας απο τις δηλωσεις της σιχαμενης, δε μας φτανει που πρεπει να μυρισουμε τα νυχια μας μπας και καταλαβουμε τι θελει να πει η "ποιητρια", δε μας φτανει το αβεβαιο και σκοτεινο μελλον μας, το αγχος μας αν θα διοριστουμε ποτε ύστερα απο τοσες περιπετειες/Ασεπ/ατυχιες/περιπλανησεις σε διαφορα μερη της Ελλάδας, εχουμε να αντιμετωπισουμε και τις "πληροφοριες" του καθενος, τι ακουσε παλιοτερα, τι εικαζει, τι πιστευει οτι θα γινει....

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 07:26:55 pm »

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 07:51:38 pm »

http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #194 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 08:34:29 pm »
με αφορμη σχολια περι πληροφοριων που εγιναν πρωτυτερα,θα ηθελα να διαχωρισω τη θεση μου και να ζητησω συγνωμη αν παραπλανησα καποιους μεταφεροντας την πληροφορια-ψευδη ως τα τωρα-οτι επροκειτο να προσληφθει ενας αναπληρωτης.Τα πραγματικα παραπονα για τη συγκεκριμενη μπαρουφα στο 2103443426 και στον κακοηθη τυπο που θεωρησε απαραιτητο να παιξει με την ψυχολογια της γυναικας μου στην ερωτηση αν αναμενεται νεα φαση

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Ιανουαρίου 29, 2010, 09:16:05 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 661
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)