0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ
Η μόνη υπόσχεση που δεν μας έχουν δώσει είναι η υπόσχεση νηνεμίας στον εκπαιδευτικό χώρο που κατακλύζεται από αστάθεια...
συγνωμη για την παρεμβαση στις ποιητικες αναζητησεις- παρηγορια στον αρρωστο!!!!αλλα για να επανελθουμε στο θεμα μας!! μηπως εχετε ακουσει κατι για αναπληρωτες???καποια καινουργια φαση??please,,,, πειτε ενα καλο νεο το εχω τοσο αναγκη!!!!κοντευω να τρελαθω απο την αγωνια!!!!!
http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6881:2010-02-12-16-17-51&catid=239:2009-12-01-15-36-00&Itemid=800Για καλό ή για κακό; Ποιος ξέρει; Πάντως όχι το υπουργείο μας...
Κάτι μου λέει ότι όλα θα πάρουν αναβολή: ΑΣΕΠ, διορισμοί. Μέχρι και τα 96.000 ευρώ λυπήθηκαν...Απλή δική μου εικασία... μιας κοινής θνητής φιλολόγου μεταξύ των ΠΟΛΛΩΝ.
Νίκησε την αγωνία σου, πριν προλάβει να σε νικήσει ...Ως προς τα νέα γι' αναπληρωτές ..., λάθος θήρα έκρουσες ...
Παράθεση από: aristos2 στις Φεβρουαρίου 10, 2010, 09:46:48 pmΝίκησε την αγωνία σου, πριν προλάβει να σε νικήσει ...Ως προς τα νέα γι' αναπληρωτές ..., λάθος θήρα έκρουσες ... Μάλλον θύρα εννοείς συνάδελφε, γιατί με τέτοιο καιρό θήρα...
Παράθεση από: jak13 στις Φεβρουαρίου 12, 2010, 10:04:59 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Φεβρουαρίου 10, 2010, 09:46:48 pmΝίκησε την αγωνία σου, πριν προλάβει να σε νικήσει ...Ως προς τα νέα γι' αναπληρωτές ..., λάθος θήρα έκρουσες ... Μάλλον θύρα εννοείς συνάδελφε, γιατί με τέτοιο καιρό θήρα... γιατί όχι ;;;;; μια αναπλήρωση ή και διορισμό στη Θηρα, θα ήταν ό,τι έπρεπε!!!!!!!!