0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κολήσαμε στην Ζ' φάση...φάση υπήρξε αλλά χωρίς τις ειδικότητές μας πάλι...νομίζω μπήκε λουκέτο για φέτος!
Παράθεση από: Isfahan στις Μαρτίου 19, 2010, 12:01:22 pmΚολήσαμε στην Ζ' φάση...φάση υπήρξε αλλά χωρίς τις ειδικότητές μας πάλι...νομίζω μπήκε λουκέτο για φέτος!α ρε Isfahan...ακόμα να το πάρουμε απόφαση..
Αρίστο, δε χάνεις το κέφι σου ποτέ!!!
Γράμμα στὸν ἄνθρωπο τῆς πατρίδας μου...Μὴν μὲ μαρτυρήσεις!Καὶ προπαντὸς νὰ μὴν τοῦ πεῖς πὼς μ᾿ ἐγκατέλειψεν ἡ ἐλπίδα!Καθὼς κοιτᾷς τὸν Ταΰγετο, σημείωσε τὰ φαράγγιαποὺ πέρασα. Καὶ τὶς κορφὲς ποὺ πάτησα. Καὶ τὰ ἄστραποὺ εἶδα. Πές τους ἀπὸ μένα, πές τους ἀπὸ τὰ δακρυά μου,ὅτι ἐπιμένω ἀκόμη πὼς ὁ κόσμοςεἶναι ὄμορφος!Νικηφόρος
Κι οι λέξεις φλέβες είναιμέσα τους αίμα τρέχει
Παρηγορια μας η σκέψη ότι δεν ειμαστε τετοιοι αστεγοι , έχουμε σπιτι, έχουμε υπολογιστη και διαδικτυο που μας ενωνει ολους και στηριζουμε ο ένας τον άλλο.............................. Κάτι στον έρωτα μένει κρυφόΊσως να είναι της μοίρας γραφτόΉ μήπως πάλι εκεί που κοιτώ, φταίω εγώΖωή μου ποιος να 'χει το φταίξιμο αυτόκαι πόνο δεν νιώθω να ξέρω πώς ζωΜια κόντρα δεν είχα για την μοναξιάγια φίλη την πήρα πριν χρόνια αγκαλιάΔρόμος η αγάπη χωρίς τελειωμόΊσως να φεύγει ή ν' αρχίζει από εδώή μήπως ψάχνω για να αγαπηθώΣε ό,τι μισώ
http://www.youtube.com/watch?v=D8AFhJhA1sk αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους όσοι είμαστε επί ξύλου κρεμάμενοι........Αυτή η μακριά Μεγάλη