PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Εργασιακά
Αναπληρωτές
(Συντονιστές:
Χριστίνα
,
happiness
,
MARKOS
,
constans
)
Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη 2006-2007
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη 2006-2007 (Αναγνώστηκε 1542 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
IoannisDr1
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη 2006-2007
«
στις:
Μαΐου 12, 2007, 09:30:14 pm »
Tweet
Χαίρεται..είμαι νέος στο forum και στην εκπαίδευση και έχω κάποιες απορίες σε ορισμένα θέματα.Είμαι ωρομίσθιος,δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Δράμα, κατηγορία ΠΕ04,πρώτη χρονιά και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πόσο πληρωνόμαστε την ώρα γιατί άκουσα πως έχει αλλάξει το μισθολόγιο τουλάχιστον για τους συναδέλφους ωρομίσθιους της πρωτοβάθμιας. Εδώ να σημειώσω πως ακόμα δεν έχει πληρωθεί κανείς στη Δράμα,ούτε μια δόση..Έχει πληρωθεί κανείς γενικά για φέτος ; Μου στείλανε βεβαίωση αποδοχών για το 2006, για την φορολογική μου δήλωση αλλά από χρήματα τπτ!! Οι πληρωμές γίνονται την ίδια περίοδο πανελλαδικά ή ανά νομαρχία ; Είναι δυνατόν να χρωστάνε ακόμα την τελευταία δόση από πρόπερσι ; Και κάτι τελευταίο, πότε και από που ενημερωνόμαστε για τα μόρια προυπηρεσίας ; Πως μπορώ να τα υπολογίσω ; Παίζει ρόλο και ο βαθμός του πρόσφατου ΑΣΕΠ ; Συγγνώμη αν έγινα κουραστικός, ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη 2006-2007
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 05:28:38 »
vikoulaki
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
«
Απάντηση #1 στις:
Μαΐου 13, 2007, 09:29:03 am »
Πολλές απορίες ,αλλά θα προσπαθήσω να σε διαφοτίσω λίγο.Η ωριαία αντιμισθία για Π.Δ.Σ. είναι 12,03ευρώ μικτά, 10,105 περίπου καθαρά.Απο εκεί και πέρα έχουμε δώρα Χριστ.-Πάσχα, απόλυση κ.λ.π οπότε έρχεται περίπου στα 12 ευρώ
Για τα μόρια σου θα προσθέσεις όλες τις ώρες και θα διαιρέσεις με το 87,5.Αυτή είναι η καθαρή προϋπηρεσία σου για τον ενιαίο πίνακα διορισμών.Για τον πίνακα των αναπλητωτών θα προσθέσεις και το μόρια που έχεις πάνω απο 55 απο τον ΑΣΕΠ χωρίς τις προσαυξήσεις. Αν είσαι σε δυσπρόσιτο στον πίνακα αυτόν διπλασιάζονται τα μόρια της προϋπηρεσίας σου.
Φέτος δεν πληρωθήκαμε απο Π.Δ.Σ και μας χρωστάνε το τελευταίο τρίμηνο του 2005, ενώ του 2006 έχουν πληρωθεί όλα.
Νομίζω ότι στην πρωτοβάθμια έχουν πληρωθεί απο ολοήμερα, αλλά δεν είμαι και σίγουρη.Με βεβαιότητα σου λέω οτι έχουμε πληρωθεί για ωρομισθία σε κανοννικό πρόγραμμα ,όχι όλα.Ελπίζω να σε βοήθησα και απο ότι κατάλαβα έδωσες ΑΣΕΠ.Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα
«
Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 13, 2007, 09:33:45 am από vikoulaki
»
Καταγράφηκε
sevi
Νέο μέλος
«
Απάντηση #2 στις:
Ιουνίου 11, 2007, 12:28:54 pm »
διαβασα οτι απο 2006 εχουν πληρωθει ολα. αυτο ισχυει για ολη την ελλαδα η καθε νομος ειναι διαφορετικος?? εγω παντως για 18 ωρες τον δεκεβρη δεν εχω παρει τπτ απολυτως, οπως και για το 2007 γενικα!! υπαρχει καποιος παλαιοτερος που να ξερει μετα απο ποσον καιρο περιπου πληρωνονται αυτες οι ωρες?
Καταγράφηκε
vikoulaki
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
«
Απάντηση #3 στις:
Ιουνίου 11, 2007, 04:12:54 pm »
Ρώτησα προχθές στην
Καταγράφηκε
Εκτύπωση