0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω το μονο που εχω να πω για τα φροντιστηρια ασεπ μιας κι εχω παρακολουθησει μαθηματα σε καποιο ειναι οτι διδασκουν μονιμοι καθηγητες, οι οποιοι δλδ ειναι διορισμενοι στο δημοσιο.....αρα στα φροντιστηρια διδασκουν παρανομα
Παράθεση από: vasodcim στις Δεκέμβριος 31, 2009, 11:22:48 πμεγω το μονο που εχω να πω για τα φροντιστηρια ασεπ μιας κι εχω παρακολουθησει μαθηματα σε καποιο ειναι οτι διδασκουν μονιμοι καθηγητες, οι οποιοι δλδ ειναι διορισμενοι στο δημοσιο.....αρα στα φροντιστηρια διδασκουν παρανομαΧωρίς να θέλω να κάνω το "δικηγόρο του διαβόλου", δεν έχω να κερδίσω κάτι άλλωστε, αλλά υπάρχουν "παραθυράκια"...Δείτε αυτό: Ύστερα από ερωτήματα που υποβλήθηκαν στην υπηρεσία μας, σχετικά με τη χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή σε αποσπασμένους εκπαιδευτικούς και συγκεκριμένα εάν την αρμοδιότητα έχει το υπηρεσιακό συμβούλιο της οργανικής τους θέσης ή το υπηρεσιακό συμβούλιο της θέσης απόσπασης, σας γνωρίζουμε ότι: 1. Η εν λόγω άδεια χορηγείται σύμφωνα με το άρθρο 31 του Ν.3528/2007 ( ΦΕΚ 26 τ. Α΄) που προβλέπει ότι « Μετά από άδεια ο υπάλληλος μπορεί να ασκεί ιδιωτικό έργο με αμοιβή, εφόσον συμβιβάζεται με τα καθήκοντα της θέσης του και δεν παρεμποδίζει την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας του….». 2. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι κατά το χρονικό διάστημα της άδειας ο υπάλληλος προσφέρει τις υπηρεσίες του στη θέση απόσπασης, αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο για να κρίνει εάν το έργο συμβιβάζεται με τα καθήκοντα της θέσης του και δεν παρεμποδίζει την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας του είναι το υπηρεσιακό συμβούλιο της θέσης απόσπασης. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΡ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ Εσωτερική Διανομή1. Δ/νση Προσωπικού Π.Ε., Τμήμα Ε’2. Δ/νση Προσωπικού Δ.Ε., Τμήμα Β’
Γεμάτο παραθυράκια το σύστημα... θα τα κλείσει η Αννούλα? Προσωπικά δε το πιστεύω, μάλλον θ' ανοίξει κι άλλα.Πόσο εύκολο όμως είναι να χορηγηθεί η άδεια? Χορηγείται γενικά σ' όποιον τη ζητήσει?Και τελικά τα φροντιστήρια, είναι ή δεν είναι νόμιμα? Πώς μπορεί κάποιος, αν δεν είναι νόμιμα, να πάρει άδεια για να εργαστεί σε παράνομες επιχειρήσεις?
Επειδη ειμαι μεγαλυτερος απο σενα και μετα απο 17 χρονια μαχιμος στην λεγομενη παραπαιδεια εχω καταληξη στο συμπερασμα οτι απο την ωρα που σταματησαν οι μαζικες πορειες που γινοταν μεχρι την δεκαετια του 80 για καποιο θεμα μονο αν ασχοληθει κανενας μεγαλοδημοσιογραφος με κατι τοτε ξυπνα η οποια κυβερνηση.ποιος νομιζεις οτι ξερει για την υπαρξη αυτων των φροντιστηριων εκτος απο εμας και τον απιθανο παντογνωστη Κατσικα;