0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλιστα παρά την υπόσχεση του επιθεωρητή πως “θα την μεταθέσουμε”, παρά τις επερωτήσεις των βουλευτών, παρά το αίτημα του δημάρχου, η γυναίκα αυτή δεν μετατίθεται. Γιατί άραγε;[/i]
διαβαζοντας το συγκεκριμένο αρθρο ενοιωσα πραγματικα απογοήτευση .απογοητευση για το κρατος μας για την ηγεσια μας για τους νομους μας κ τους εφαρμοστες τους .αδιανοητο να επιτρεπετε να συμβει κατι τετοιο χωρις να παρεμβαινει κανεις χωρις να γινετε θεμα στα καναλια κ να ασχολουνται με το ξυλοδαρμο του χιλιανου κ καθε χιλιανου που για να κερδισει την παραμονη του αραδιασε ενα σωρο ψεματα κ το πετυχε.στο τελος θα γινουμε ξενοιι στην ιδια μας την χωρα χωρις δικαιωματα μονο με υποχρεωσεις.
Παράθεση από: maraki28 στις Ιανουαρίου 08, 2010, 10:51:24 pmδιαβαζοντας το συγκεκριμένο αρθρο ενοιωσα πραγματικα απογοήτευση .απογοητευση για το κρατος μας για την ηγεσια μας για τους νομους μας κ τους εφαρμοστες τους .αδιανοητο να επιτρεπετε να συμβει κατι τετοιο χωρις να παρεμβαινει κανεις χωρις να γινετε θεμα στα καναλια κ να ασχολουνται με το ξυλοδαρμο του χιλιανου κ καθε χιλιανου που για να κερδισει την παραμονη του αραδιασε ενα σωρο ψεματα κ το πετυχε.στο τελος θα γινουμε ξενοιι στην ιδια μας την χωρα χωρις δικαιωματα μονο με υποχρεωσεις.Ο ξυλοδαρμός και μάλιστα η εκδίκαση της υπόθεσης έχει ήδη γίνει ,αν δεν κατάλαβες.Τώρα να παρέμβει η ηγεσία και το κράτος για να διερευνήσει αν η δασκάλα ζήτησε ή όχι την απεικόνηση του Αλλάχ; Δεν είναι λίγο υπερβολικό; Νομίζω ότι και πάλι υπάρχουν τα αρμόδια δικαστήρια, στα οποία θα προσφύγει η δασκάλα,απ΄ό,τι κατάλαβα.Εγώ γενικά να πω ότι ανάμεσα σε θρησκευτικούς φανατισμούς το αποτέλεσμα για μένα είναι 0-0! Γι΄αυτό πρέπει να έχουμε πολιτική ,κοσμική σκέψη..πώς να το πω;Η περιοχή εκεί πάνω-χωρίς να την ξέρω καλά- πρέπει να έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Και μιλάμε για μουσουλμανικό πληθυσμό ή κάνω λάθος; Που προφανώς αμόρφωτος, υποβαθμισμένος κλπ.καθώς είναι χειραγωγείται από αυτούς που βλέπουν συνομωσίες από την αντίπερα όχθη. Όπως ακριβώς δηλ. γίνεται και από ΄δω.το καταλαβα παραπολυ καλα .
Σε αυτά οδηγούν οι θρησκευτικοί φανατισμοί (και γενικότερα φανατισμοί).Αλλά όπως είπε ο Dr. House σε ένα επεισόδιο "Η θρησκεία δεν είναι το όπιο του λαού, αλλά το ψευδοφάρμακο (placebo) του λαού!"