0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως εσύ έχεις συμπληρώσει ωράριο σε άλλο σχολείο, γενικής ή σε ΠΔΣ;
και τοτε για ποιο λογο γραφουμε με σειρα τις πολεις?
Παράθεση από: ermionoula στις Ιανουαρίου 09, 2010, 05:31:07 pmκαι τοτε για ποιο λογο γραφουμε με σειρα τις πολεις?Στην περίπτωση που υπάρχουν περισσότερα από ένα κενά θα πάει κάποιος στην περιοχή που είναι σε καλύτερη σειρά προτίμησης.
Αν δεν υπάρχει καμία άλλη παράμετρος που να δικαιολογεί αυτό που έγινε έχεις κάθε λόγο να είσαι εξοργισμένη. Δεν ξέρω πώς μπορείς να κινηθείς για να βρεις το δίκιο σου αλλά μπράβο σου που θες να το παλέψεις. Αν έκαναν όλοι το ίδιο ίσως κάτι να άλλαζε προς το καλύτερο.
Παράθεση από: Melina04 στις Ιανουαρίου 09, 2010, 06:01:30 pm Αν δεν υπάρχει καμία άλλη παράμετρος που να δικαιολογεί αυτό που έγινε έχεις κάθε λόγο να είσαι εξοργισμένη. Δεν ξέρω πώς μπορείς να κινηθείς για να βρεις το δίκιο σου αλλά μπράβο σου που θες να το παλέψεις. Αν έκαναν όλοι το ίδιο ίσως κάτι να άλλαζε προς το καλύτερο. Τι παράμετρος άλλη να υπάρχει; Είμαι φιλόλογος, δεν δουλεύω, ήρθε η σειρά μου και με προσπέρασαν προσλαμβάνοντας τους επόμενους.
Το είπα απλά επειδή δε γνωρίζω καθόλου τι ισχύει για τον τρόπο επιλογής. Είμαι εντελώς άσχετη!