0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω παλι θα πω κατι αλλο που σκεφτηκα.Υπαρχει περιπτωση αυτοι να προηγουνται με νοηματικη 'η με Braille;
Πολύ φοβάμαι ότι έτσι θα χάσω πολύ χρόνο και δεν θα πάρω την προϋπηρεσία που έχω χάσει. Ενώ αν εμφανιστώ με δικηγόρο ή αν τους στείλει ο δικηγόρος μια μήνυση θα γίνει η δουλειά.
Παράθεση από: marias στις Ιανουαρίου 09, 2010, 08:04:44 amΜήπως εσύ έχεις συμπληρώσει ωράριο σε άλλο σχολείο, γενικής ή σε ΠΔΣ;Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, είναι υποχρεωμένοι να με καλέσουν κι εγώ να αποδεχτώ ή να αρνηθώ εγγράφως. Άσε που δεν συμπληρώνω αλλού.
Μήπως εσύ έχεις συμπληρώσει ωράριο σε άλλο σχολείο, γενικής ή σε ΠΔΣ;
Ισως στην αίτηση σου να έχει δηλωθεί λανθασμένος αριθμός τηλεφώνου, τι να πω, πρέπει να υπάρχει μια λογική εξήγηση.Αν έχεις το αντίγραφο της αίτησης, ρίξε μια ματιά μήπως έχει λανθασμένα στοιχεία επικοινωνίας
Παράθεση από: Lucinda στις Ιανουαρίου 09, 2010, 02:35:59 pmΠαράθεση από: marias στις Ιανουαρίου 09, 2010, 08:04:44 amΜήπως εσύ έχεις συμπληρώσει ωράριο σε άλλο σχολείο, γενικής ή σε ΠΔΣ;Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, είναι υποχρεωμένοι να με καλέσουν κι εγώ να αποδεχτώ ή να αρνηθώ εγγράφως. Άσε που δεν συμπληρώνω αλλού.Πέρσι κάλεσαν συνάδερφο που ήταν 15 θέσεις κάτω από μένα στην ειδική, γιατί έχουν "εικόνα" και είδαν ότι είχα 6 ώρες σε σχολείο της γενικής.
Κάποια ερώτηση στο συνήγορο του πολίτη, σχετικά με το τί επιλογές έχεις? (αν και προσωπικά δε τους έχω καμία εμπιστοσύνη)...