PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα
(Συντονιστές:
Χριστίνα
,
MARKOS
)
οικονομικος απολογισμος Σχ. Επιτροπων
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: οικονομικος απολογισμος Σχ. Επιτροπων (Αναγνώστηκε 5825 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Maro
Πλήρες μέλος
οικονομικος απολογισμος Σχ. Επιτροπων
«
στις:
Ιανουαρίου 09, 2010, 02:17:06 pm »
Tweet
Μηπως ξερετε ποτε πρεπει να καταρτισθει ο απολογισμος του 2009;
Ευχαριστως δεχομαι τα φωτα οποιας/ου εχει καθηκοντα προισταμενης/ου, η σχολικη μοναδα της/του απασχολει καθαριστρια με συμβαση εργου και γνωριζει τι γινεται με την επιχορηγηση απο τον ΟΣΚ για την αμοιβη της καθαριστριας.
Επισης οποιαδηποτε πληροφορια σχετικη με τη διαδικασια που ακολουθειται η πρεπει να ακολουθειται σχετικα με το θεμα ειναι καλοδεχουμενη.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: οικονομικος απολογισμος Σχ. Επιτροπων
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 01:35:15 »
maraki28
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #1 στις:
Ιανουαρίου 09, 2010, 05:24:16 pm »
o απολογισμός πρεπει να κατατεθει μεχρι το μάρτιο.μπορεις να τον δωσεις να σου το κανει λογιστης .συμβουλευσου κ τον απολογισμο της προηγουμενης χρονιάς για να δεις πως γινετε .δεν ειναι κατι δύσκολο αλλα θελει χρονο καθως τα εξοδα πρεπει να κατηγοριοποιηθουν .
κ μενα μου τυχαινει πρωτη φορα ,δεν εχω ασχοληθει πολυ ομως γιατι βρηκα λογιστή να το κανει οπου αργοτερα θα αναλαβει κ την φορολογική δηλωση.
επισης πρεπει να κλεισεις το πρωτοκολλο οπου αριθμήτε απ την αρχη κ να κλεισεις τα μπλοκ εισπραξης κ πληρωμής του 2009 κ να ανοιξεις αλλα τα οποια θα φυλλομετρήσεις κ θα πας στο δημαρχειο να σου τα σφραγίσουν για να μπορεις να κανεις πληρωμη της καθαριστριας αλλα κ να εισπρατεις τις νεες επιχορηγησεις.
επισης πρεπει να καταθεσεις στο ικα την απδ που καταθετουμε καθε 3μηνο για την καθαριστρια
για τον οσκ δεν ξερω καποια στιγμη θα σε ειδοποιήσουν για τα χρηματα αυτα να τα εισπραξεις απ την εφορια αν δεν κανω λαθος κατι τετοιο ειδα στο αρχειο μου.ως τοτε κανονικα πληρωνετε απ την σχολική επιτροπη.
ελπιζω να βοηθησα ειναι κ για μενα κατι πρωτογνωρο κ δεν ξερω πολλα.για το μονο που ειμαι σιγουρη ειανι οτι πρεπει να κατατεθει μεχρι το ν μαρτιο.
Καταγράφηκε
μαρακι
Maro
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #2 στις:
Ιανουαρίου 09, 2010, 07:08:09 pm »
Σ ευχαριστω πολυ maraki28,ησουν πολυ κατατοπιστικη.
Το προβλημα μου ειναι κατα κυριο λογο τα χρηματα απο τον ΟΣΚ και πως θα τα δηλωσω στο βιβλιο εσοδων-εξοδων γιατι ενω υπαρχει στο μπλοκ εισπραξεων καποιο ποσο για την αμοιβη καθαριστριας(με υποσημειωση οτι μεχρι την αναγραφομενη ημερομηνια:25-06-09 εχει εισπραχθει to 75%) παρολαυτα στο βιβλιαριο δεν υπαρχει καταθεση εκεινο το χρονικο διαστημα του 75% απο το ποσο που υπαρχει στο μπλοκ.
Αν ηταν ξεκαθαρο το ζητημα με τον οσκ θα ειχα ηδη κανει τον απολογισμο αλλα βλεπεις δεν μπορω να βγαλω τα εσοδα με επακολουθο να μην ξερω το νεο υπολοιπο για το 2010.Μεγαλο μπερδεμα που το δημιουργουν το υπουργειο με τις διευθυνσεις και τα γραφεια και αναγκαζομαστε εμεις να βγαλουμε τα καστανα απο τη φωτια!
Στις 17 Δεκεμβριου παντως κατατεθηκε απο τον ΟΣΚ στο βιβλιαριο το 25% απο το ποσο που υπαρχει στο μπλοκ.
Καταγράφηκε
Maro
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #3 στις:
Ιανουαρίου 09, 2010, 07:18:16 pm »
Να διευκρινισω κατι:οταν λες οτι ο απολογισμος πρεπει να κατατεθει ως το μαρτιο εννοεις τη συνταξη του πρακτικου οπου υπογραφουν τα μελη της σχ. επιτροπης;
Για την προθεσμια καταρτισης ως το μαρτιο στο ειπε ο λογιστης;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 01:35:15 »
maraki28
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #4 στις:
Ιανουαρίου 09, 2010, 07:39:11 pm »
με μπέρδεψες λίγο , τα χρήματα που εχετε παρει απ τον οσκ για την καθαρίστρια φαίνονται κ στο βιβλίο του ταμείου. επίσης πρεπει να βγάλεις στην τραπεζα ολή την κινηση του λογαριασμού για το 2009 κ αυτο θα σε βοήθήσει για να βγάλεις τα εσοδά σου .
τον απολογισμό τον καταθετουμε στο δημαρχείο μεχρι το μαρτιο αυτο μου ειπε η προηγουμενη διευθυντρια του νηπιαγωγείου.στο λογιστη εγω θα παω την δευτερα να με κατατοπήσει .
αν εχω κατι νεότερο ευχαριστως να σου πω
Καταγράφηκε
μαρακι
Maro
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #5 στις:
Ιανουαρίου 09, 2010, 09:14:32 pm »
Δικιο εχεις ειναι μπερδεμα αλλα ετσι ειναι:η τελευταια εγγραφη στο βιβλιο του ταμειου ειναι του Μαιου και στο μπλοκ η ημερομηνια για τα χρηματα απο τον ΟΣΚ ειναι τελη ιουνιου(pvw ginetai ayto otan perysi kleisame 19 Ιουνιου;την απαντηση μου εδωσε η περυσινη συναδελφισσα που μου ειπε οτι την καλεσαν τοτε στο γραφειο,ενω ειχε παραδωσει τα παντα, για να υπογραψει).
Εμενα εκεινο που με προβληματιζει και μου φαινεται παραλογο ειναι το οτι εχει υπογραψει(με υποδειξη του γραφειου βεβαιως)για το συνολο του ποσου με την υποσημειωση οτι εχει εισπραχθει το 75%και μενει να εισπραχθει το 25%,αυτο ξεπερνα τη λογικη μου.
Για να καταλαβεις τι γινεται ουτε η συναδελφισσα μπορεσε να με διαφωτισει γι ολα αυτα με αποτελεσμα να μην μπορω να βγαλω τα εσοδα.
Σκεφτομαι να παω στο ταμιευτηριο για να διαπιστωσω τον καταθετη καποιου ποσου που μπηκε τον Απριλιο,αφου το συγκεκριμενο ποσο παρα 3 ευρω λιγοτερα αντιστοιχει στο 75% των χρηματων που εχουν περαστει στο μπλοκ στα τελη ιουνιου.Αν δεν βγαλω ακρη θα πρεπει να απευθυνθω στο γραφειο κι αυτο ειναι η χειροτερη εκβαση γιατι εκει μεσα επικρατει το χαος.
Σ ευχαριστω παντως για την ανταποκριση σου και αν χρειαστεις και συ κατι ειμαι προθυμη να βοηθησω
Καταγράφηκε
maraki28
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #6 στις:
Ιανουαρίου 09, 2010, 10:33:07 pm »
τωρα τι να λεμε μιλάμε για δουλεια λογιστη κ οποιαδηποτε παραλειψη ή λαθος της προηγουμενης συναδελφου καλουμαστε εμεις νατο λύσουμε.
σ ολα τα γραφεια επικρατει το μπαχαλο που λες εγω στην θεση σου θα πήγαινα απ το γραφειο που ανηκω κ θα μιλουσα με την υπευθυνη των οικονομικών .αυτη θα ξερει αφου οπως σου ειπε η συναδελφος την καλεσε τελος ιουνίου να υπογραψει αν κ ειχε κανει παραδοση εγγραφως .την υποδειξη οτι μενει να εισπραχθει το 25% του ποσου που το αναφερει?
χωρις να ειμαι σίγουρη εχω την εντυπωση οτι γυρω στον οκτωμβριο μπηκαν καποια χρηματα απο τον οσκ που υπολειπονταν.το εχεις ψαξει στην αναλητικη του λογαριασμου σου?
Καταγράφηκε
μαρακι
Maro
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #7 στις:
Ιανουαρίου 10, 2010, 09:23:04 am »
Το οτι δεν εχει εισπραχθει το 25% υπαρχει σαν υποσημειωση στην αποδειξη εισπραξεως,το οτι κατατεθηκε στις 17 Δεκεμβριου ειναι σιγουρο γιατι στο βιβλιαριο αναγραφεται "Οργανισμος Σ.".
Το θεμα ειναι γιατι δεν υπαρχει κατατεθειμενο στο βιβλιαριο το 75% στα τελη Ιουνιου ,οπως υπαρχει στην αποδειξη εισπραξεως!
Τι να πω,ολα αυτα παραπεμπουν σε μπακαλιστικες πρακτικες και αντε βγαλε ακρη!
Καταγράφηκε
nagia1
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #8 στις:
Ιανουαρίου 10, 2010, 02:08:27 pm »
Τα έντυπα για τον απολογισμό από που τα παίρνουμε?
Καταγράφηκε
maraki28
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #9 στις:
Ιανουαρίου 11, 2010, 12:02:37 am »
αν δεν υπαρχουν στα εγγραφα του αρχειου σου ζητησε τα στο χαρτοπωλειο με το οποιο συνεργαζεσαι οπου προμηθευομαστε κ τα μπλοκ εισπραξης πληρωμης διαβιβαστικα κτλ ειδαλλως ζητησε τα απο κοντινο σου νηπιαγωγειο.
Καταγράφηκε
μαρακι
nagia1
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #10 στις:
Ιανουαρίου 14, 2010, 11:30:35 am »
μπορει καποιος να με βοηθησει με τον απολογισμο γιατι εχω μπερδευτει?
Καταγράφηκε
gspiropoylos
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #11 στις:
Ιανουαρίου 15, 2010, 09:30:38 am »
Απολογισμός Σχολικών Επιτροπών
Στις αρχές κάθε έτους ο/η οικονομικός υπόλογος κλείνει τα βιβλία (για το προηγούμενο οικ. έτος) και συμπληρώνει το συνοπτικό πίνακα του απολογισμού (Υπόδειγμα 1). Στη συνέχεια η σχολική επιτροπή συνεδριάζει για την έγκριση του απολογισμού (Υπόδειγμα 2).
Η οικονομικός υπόλογος βγάζει φωτοτυπίες όλες τις σελίδες από το
Καταγράφηκε
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.
nagia1
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #12 στις:
Ιανουαρίου 20, 2010, 10:09:40 pm »
Τα αποδεικτικα πληρωμης στον ΟΤΕ θεωρουνται αποδειξεις?
Καταγράφηκε
gspiropoylos
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #13 στις:
Ιανουαρίου 20, 2010, 11:18:06 pm »
Ναι.
Καταγράφηκε
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα
(Συντονιστές: