0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους, χθες μου είπε συνάδελφος αναπληρώτρια από Φθοιώτιδά, ότι ζητήθηκαν τα κενά από υπεπθ, βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή αν ισχύει, για ποιο λόγο ζητήθηκαν. Ίσως το υπουργείο να τα θέλει για λόγους στατιστικών ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Το θέμα είναι ότι εγώ αυτή τη στιγμή έχω θέση 100 και προχθες, μιλώντας με γνωστό μου, άνθρωπο του υπουργείου, μου είπε να μην ελπίζω για φέτος και ότι αν πάρουν, θα πάρουν ελάχιστους ακόμα. Για του χρόνου δεν ήξερε να μου πει.Λοιπόν αυτά, λυπάμαι αν στεναχωρώ μερικούς, η αλήθεια είναι ότι και γω είχα μία κρυφή ελπίδα μπας και, αλλά τώρα πια πάει κ αυτή... c' est la vie...Και για να προλάβω μερικούς, ξαναλέω πως τα παραπάνω είναι πράγματα που άκουσα, δεν τα θεωρώ δεδομένα ούτε τα καταθέτω σαν έγκυρες πληροφορίες.
Χα, χα, ναι, μόνο που οι 2 είναι τρίτεκνες, άρα 10 άτομα φεύγουν από μπροστά μας. Καλή τοποθέτηση σε όσους φεύγουν, καλά κουράγια στους υπόλοιπους και πάμε γερά μέχρι την επόμενη δεκάδα
Παράθεση από: astralin στις Φεβρουαρίου 12, 2010, 12:30:09 pmΧα, χα, ναι, μόνο που οι 2 είναι τρίτεκνες, άρα 10 άτομα φεύγουν από μπροστά μας. Καλή τοποθέτηση σε όσους φεύγουν, καλά κουράγια στους υπόλοιπους και πάμε γερά μέχρι την επόμενη δεκάδα ΑΥΤΗ Η ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΘΕΣΗ 567 ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΜΟΡΙΑ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ
LINX αυτη η ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ δεν υπάρχει στους επιτυχόντες του τελευταίου ΑΣΕΠ. Νομίζω πως ο πινακας Γ συμπεριλαμβάνει τους αποτυχόντες του ΑΣΕΠ αλλά και τα παιδιά που δεν έχουν δώσει ποτέ ΑΣΕΠ. Αρα εξαντλήθηκαν ολοι οι τρίτεκνοι του