Σύνολο ψηφοφόρων: 364
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η απεργία την επόμενη εβδομάδα είναι 48ωρη? Δεν έχω καταλάβει. Νόμιζα ότι ήταν για τις 4 του μήνα και όταν το είπα στο σχολείο μου είπαν ότι είναι στις 5. Μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει τις ημερομηνίες?
Παράθεση από: stratos91 στις Απριλίου 29, 2010, 07:36:18 pmΗ απεργία την επόμενη εβδομάδα είναι 48ωρη? Δεν έχω καταλάβει. Νόμιζα ότι ήταν για τις 4 του μήνα και όταν το είπα στο σχολείο μου είπαν ότι είναι στις 5. Μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει τις ημερομηνίες?Είναι 48ωρη. 4και 5 Μαίου.
Την πρόθεσή τους να μην κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους μέσα στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, που αρχίζουν στις 14 Μαΐου, εξέφρασαν την Πέμπτη οι καθηγητές. Οπως είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), κ. Δ.Πεπές, «δεν κυνηγούμε τις πανελλαδικές εξετάσεις. Δεν θα δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να παίζει με την ευαισθησία των εκπαιδευτικών. Δεν θέλουμε να ματώσουμε καμία υπουργό, αλλά όχι και να ματώσουν οι εκπαιδευτικοί».
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Η ΟΛΜΕ αποφάσισε να κάνει πίσω στο θέμα της κλιμάκωσης μέσα στις πανελλαδικές.Αν όμως όλες οι τοπικές ΕΛΜΕ αποφασίσουν κλιμάκωση τι θα γίνει; Θα πρέπει ξανά να συγκληθεί συνέλευση της ΟΛΜΕ για να επικυρώσει την απόφαση; Αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα;