Σύνολο ψηφοφόρων: 364
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣΚαλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τα συνδικάτα, να προχωρήσουν σε γενική πολιτική απεργία ανεξάρτητα από τις συνδικαλιστικές τους ηγεσίες και να ενωθούμε μαζί.
Παράθεση από: clandestino στις Μαΐου 29, 2011, 03:01:34 pmΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣΚαλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τα συνδικάτα, να προχωρήσουν σε γενική πολιτική απεργία ανεξάρτητα από τις συνδικαλιστικές τους ηγεσίες και να ενωθούμε μαζί.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει η πρόσκληση προς τα σωματεία και τα συνδικάτα; Ποιοι είναι επιθυμητοί από τα σωματεία και τα συνδικάτα και ποιοι αποκλείονται από τη διαμαρτυρία. Δεν είναι, ειλικρινά, ερώτηση-παγίδα. Απλώς, η αποδοκιμασία την πρώτη ημέρα εργαζομένων στη ΔΕΗ που βρίσκονταν στη διαμαρτυρία, καθώς και η επαναλαμβανόμενη δήλωση ότι η συγκεκριμένη αντίδραση βρίσκεται μακριά από τα κόμματα και το συνδικαλισμό, δε συμφωνεί με αυτή την πρόσκληση. Γι αυτό παραξενεύομαι.
Σε αναστολή λειτουργίας καλεί η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου ΑθηνώνΜε λουκέτα στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα απειλούν πανεπιστημιακοί, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Ενδεικτικό είναι αυτό που συνέβη σε συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- έγινε έκκληση προς φοιτητές και διδάσκοντες να μην εφαρμόσουν το νόμο -ακόμη και αν ψηφιστεί από τη
(ξέρω.. εδώ είναι pde και όχι pdte )
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 21, 2011, 12:04:43 pm (ξέρω.. εδώ είναι pde και όχι pdte )Τί ειναι pdte ? Eυχαριστω!
Προαναγγέλλουν το κλείσιμο των σχολείων τον Σεπτέμβριο με επιστολή στον πρωθυπουργό http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13522:proanaggelloun-to-kleisimo-ton-sxoleion-ton-septembrio-me-epistoli-ston-prothipourgo
Επίσης, διάβασα τις προάλλες κάπου ότι ακόμα ΔΕΝ έχουν εκτυπωθεί τα σχολικά βιβλία για τον Σεπτέμβριο! Ξέρει κανείς κάτι σχετικό και έγκυρο;