0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ξέρω οτι δεν εφαρμόζεται το 7-8 ούτε εμείς το εφαρμόζουμε στο σχολείο μου... Αλλά έχουμε κατοχυρωμένο ωράριο; Δηλαδή δεν μπορεί να το κάνει 6ωρο; Θέλω την αποψή σου...
Μα σε πολλά φορουμ διάβασα οτι η υπουργός είπε οτι οι νηπιαγωγοί δουλεύουν λίγο... ή κάνω λάθος; Ίσως να το διάβασα και εδω μέσα. Αυτό δε πρέπει να μας βάζει σε υποψία;
Τελικά έχουμε ή δεν εχουμε κατοχυρωμένο ωράριο; Με μπερδέψατε...Triainoforos και alexel .
Παράθεση από: xloi69 στις Ιανουαρίου 21, 2010, 04:22:42 pmΤο ξέρω οτι δεν εφαρμόζεται το 7-8 ούτε εμείς το εφαρμόζουμε στο σχολείο μου... Αλλά έχουμε κατοχυρωμένο ωράριο; Δηλαδή δεν μπορεί να το κάνει 6ωρο; Θέλω την αποψή σου... Σαφως και υπαρχει κατοχυρωμενο ωραριο τοσο για τα κλασσικα τμηματα οσο και για τα ολοημερα. Τωρα για τους αναπληρωτες οντως του χρονου θα παρουν οσους λιγοτερους μπορουν. Ακουγεται εντονα οτι το μεταβατικο σταδιο που λεγεται οτι θα ισχυσει θα ειναι μονο για αυτους που εχουν απο 18+ μηνες προυπηρεσιας.Αυτό είναι εικασίες Σε καθε περιπτωση αυτη η μυστικοτητα που κυριαρχει για το θεμα ειναι παρα πολυ ασχημος οιωνος...
Με 17 μήνες προυπηρεσία θα είμαι έξω σίγουρα.....Triainoforos. Θέλω να υποθέσω οτι οι συλλογοί μας κάνουν αγώνες για να μην κλειδώσουν...