0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
που ακουστηκε οτι το μεταβατικό στάδιο θα είναι για 18 μόρια και πανω....κάνεισ δεν έχει στοιχεία...εικασίεσ φαντάζομαιεμείσ δηλ με 10 μόρια στον κάδο...ο καθένασ λέει ότι ακούει...
Μας έχουν σπάσει τα νεύρα έχεις δίκιο ... Είμαστε 37 χρόνων και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει...
Παράθεση από: xloi69 στις Ιανουαρίου 21, 2010, 04:22:42 pmΤο ξέρω οτι δεν εφαρμόζεται το 7-8 ούτε εμείς το εφαρμόζουμε στο σχολείο μου... Αλλά έχουμε κατοχυρωμένο ωράριο; Δηλαδή δεν μπορεί να το κάνει 6ωρο; Θέλω την αποψή σου... Μπορεί να το κάνει 6ωρο,όπως είχε γράψει η julie.Κάποια στιγμή πέρσι συγκέντρωναν υπογραφές για να ζητήσουν θεσμοθέτηση του ωραρίου.Απ'ότι γράφτηκε εδώ μέσα η υπουργός δεν έκανε αποδεκτά τα αιτήματά μας.
Το ξέρω οτι δεν εφαρμόζεται το 7-8 ούτε εμείς το εφαρμόζουμε στο σχολείο μου... Αλλά έχουμε κατοχυρωμένο ωράριο; Δηλαδή δεν μπορεί να το κάνει 6ωρο; Θέλω την αποψή σου...
Παράθεση από: alexel στις Ιανουαρίου 21, 2010, 04:32:38 pmΠαράθεση από: xloi69 στις Ιανουαρίου 21, 2010, 04:22:42 pmΤο ξέρω οτι δεν εφαρμόζεται το 7-8 ούτε εμείς το εφαρμόζουμε στο σχολείο μου... Αλλά έχουμε κατοχυρωμένο ωράριο; Δηλαδή δεν μπορεί να το κάνει 6ωρο; Θέλω την αποψή σου... Μπορεί να το κάνει 6ωρο,όπως είχε γράψει η julie.Κάποια στιγμή πέρσι συγκέντρωναν υπογραφές για να ζητήσουν θεσμοθέτηση του ωραρίου.Απ'ότι γράφτηκε εδώ μέσα η υπουργός δεν έκανε αποδεκτά τα αιτήματά μας.
PO_PA_KI ή P_O_P_A_R_A μην κάνεις πάλι την έξυπνη γιατι πιστεψε με εσυ σπάς σε πιο πολλούς τα νεύρα τους!!!!!!!!!ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ....Μην μπαίνεις καθόλου στο φορουμ ού δεν μπορείς το μπλα-μπλα