Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον η ανάπτυξη δραστηριότητας είναι ένα πολύ λεπτό θέμα !??! Μου φαίνεται παράξενο καθηγητές να αποφεύγουν να σχεδιάσουν δραστηριότητα! Υποτίθεται ότι πάμε φροντιστήριο για να μας υποδείξουν τον ορθό τρόπο σχεδιασμού δραστηριότητας για το ΑΣΕΠ. Δηλαδή δε σας δίνουν ένα πρότυπο; Σύμφωνα με τι διορθώνουν τις δικές δραστηριότητες; - Με την έννοια ότι σας προτρέπουν να γράφετε για εξάσκηση. Εγώ προσωπικά, σκέφτομαι να πάω φροντιστήριο για το γνωστικό αντικείμενο μονάχα, θα ήθελα να μου υποδείξουν τον τρόπο σχεδιασμού δραστηριοτήτων σύμφωνα με τον οποίο βαθμολογούν στις εξετάσεις. Επίσης, θα πήγαινα φροντιστήριο και για εξάσκηση, με διάφορα τεστ που κατά καιρούς φαντάζομαι θα βάζουν. Πολλά ακούγονται όμως για τα φροντιστήρια...Η επιλογή είναι δύσκολη...
απο ότι ξέρω, λένε οτι δεν μπορούν να βάζουν γράφουν οι ίδιοι δραστηριότητες γιατί ο καθένας γράφει διαφορετικά αλλά δεν σημαίνει οτι είναι λάθος. Διορθώνουν αυτές που τους πηγαίνουν οι μαθητές και σου λένε τα λάθη σου.
Παράθεση από: fragy στις Ιανουαρίου 23, 2010, 12:01:28 pmαπο ότι ξέρω, λένε οτι δεν μπορούν να βάζουν γράφουν οι ίδιοι δραστηριότητες γιατί ο καθένας γράφει διαφορετικά αλλά δεν σημαίνει οτι είναι λάθος. Διορθώνουν αυτές που τους πηγαίνουν οι μαθητές και σου λένε τα λάθη σου.Σίγουρα ο καθένας γράφει διαφορετικά αλλά από ότι έχω καταλάβει η δομή-ο σκελετός του σχεδιασμού είναι κοινός. Επίσης, θα έπρεπε να γράφουν δραστηριότητες για να βλέπουμε πώς δένουν όλα τα στάδια και πόσο αναλυτικοί πρέπει να είμαστε ή όχι. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ
Καλά σοβαρά μιλάς;!! ..Κ την είχα σε μεγάλη εκτίμηση την κα αυτή ..η οποία παρεπιμπτώντως είναι τώρα σχολική σύμβολος!! Δηλαδή φροντιστήριο στο φροντιστήριο!! Δεν είναι το θέμα τα λεφτά αλλά η ανέντιμη συμπεριφορά απέναντί σου που δεν σου έδωσε δραστηριότητα όταν το ζήτησες ..που δεν θα έπρεπε καν να το ζητήσεις!!
(...)Εγώ προσωπικά, σκέφτομαι να πάω φροντιστήριο για το γνωστικό αντικείμενο μονάχα, θα ήθελα να μου υποδείξουν τον τρόπο σχεδιασμού δραστηριοτήτων σύμφωνα με τον οποίο βαθμολογούν στις εξετάσεις. Επίσης, θα πήγαινα φροντιστήριο και για εξάσκηση, με διάφορα τεστ που κατά καιρούς φαντάζομαι θα βάζουν. Πολλά ακούγονται όμως για τα φροντιστήρια...Η επιλογή είναι δύσκολη...