0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Ειίμαι αναπληρώτρια φιλόλογος και έχω μία συνάδελφο τρίτεκνη που ενώ την πήραν σε νησί αναπληρώτρια , βρέθηκε να υπηρετεί σε σχολείο της πόλη της.Μήπως δικαιούνται απόσπαση και οι αναπληρωτές;
Παράθεση από: Lito στις Ιανουαρίου 17, 2010, 10:26:34 pmΚαλησπέρα.Ειίμαι αναπληρώτρια φιλόλογος και έχω μία συνάδελφο τρίτεκνη που ενώ την πήραν σε νησί αναπληρώτρια , βρέθηκε να υπηρετεί σε σχολείο της πόλη της.Μήπως δικαιούνται απόσπαση και οι αναπληρωτές;...Αν αυτή η κοπέλα έχει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας με ποσοστό αναπηρίας που το πιστοποιεί θα είχες την ίδια άποψη ή μήπως έπρεπε να ενημερωθείς προσωπικά...
Παράθεση από: xriana1 στις Ιανουαρίου 18, 2010, 10:09:07 pmΠαράθεση από: Lito στις Ιανουαρίου 17, 2010, 10:26:34 pmΚαλησπέρα.Ειίμαι αναπληρώτρια φιλόλογος και έχω μία συνάδελφο τρίτεκνη που ενώ την πήραν σε νησί αναπληρώτρια , βρέθηκε να υπηρετεί σε σχολείο της πόλη της.Μήπως δικαιούνται απόσπαση και οι αναπληρωτές;Απόσπαση στους αναπληρωτές δεν έχω ξανακούσει... και από όσα γνωρίζω δεν προβλέπεται.ίσως είναι σύζυγος ένστολου.
Παράθεση από: Lito στις Ιανουαρίου 17, 2010, 10:26:34 pmΚαλησπέρα.Ειίμαι αναπληρώτρια φιλόλογος και έχω μία συνάδελφο τρίτεκνη που ενώ την πήραν σε νησί αναπληρώτρια , βρέθηκε να υπηρετεί σε σχολείο της πόλη της.Μήπως δικαιούνται απόσπαση και οι αναπληρωτές;Απόσπαση στους αναπληρωτές δεν έχω ξανακούσει... και από όσα γνωρίζω δεν προβλέπεται.
Παράθεση από: Lito στις Ιανουαρίου 17, 2010, 10:26:34 pmΚαλησπέρα.Ειίμαι αναπληρώτρια φιλόλογος και έχω μία συνάδελφο τρίτεκνη που ενώ την πήραν σε νησί αναπληρώτρια , βρέθηκε να υπηρετεί σε σχολείο της πόλη της.Μήπως δικαιούνται απόσπαση και οι αναπληρωτές;Υ.Γ. Αναπληρωτής σε ακριτική περιοχή 700χλμ. απο Αθήνα...........