0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει να μας πει κάποιος πόσοι οαεδίτες έχουν ενταχθεί στον πίνακα των φιλολόγων; Κάποιος μού είπε για 99 άτομα. Αληθεύει βρε παιδιά; Πού μπορούμε να το ψάξουμε για να ξέρουμε ποια θα είναι η σειρά μας; Τι λέτε να γίνει με το 24μηνο; Ακούγεται πως δεν θα παρει κανέναν. Εγώ σε αυτό στόχευα φέτος. Ακουσα πάλι σήμερα πως του χρόνου δεν θα πάρουν παραπάνω από 50 αναπληρωτές φιλολόγους. Λέτε να ξαναγυρίσουμε στην ωρομισθία;;;
Παράθεση από: marita στις Ιανουαρίου 18, 2010, 06:31:42 pmΞέρει να μας πει κάποιος πόσοι οαεδίτες έχουν ενταχθεί στον πίνακα των φιλολόγων; Κάποιος μού είπε για 99 άτομα. Αληθεύει βρε παιδιά; Πού μπορούμε να το ψάξουμε για να ξέρουμε ποια θα είναι η σειρά μας; Τι λέτε να γίνει με το 24μηνο; Ακούγεται πως δεν θα παρει κανέναν. Εγώ σε αυτό στόχευα φέτος. Ακουσα πάλι σήμερα πως του χρόνου δεν θα πάρουν παραπάνω από 50 αναπληρωτές φιλολόγους. Λέτε να ξαναγυρίσουμε στην ωρομισθία;;;50 ή 500; Αφού είπε μειωμένοι κατά 50% όχι κατά 5000%. Τελείως ράδιο αρβύλα.
Παράθεση από: marita στις Ιανουαρίου 18, 2010, 06:31:42 pmΞέρει να μας πει κάποιος πόσοι οαεδίτες έχουν ενταχθεί στον πίνακα των φιλολόγων; Κάποιος μού είπε για 99 άτομα. Αληθεύει βρε παιδιά; Πού μπορούμε να το ψάξουμε για να ξέρουμε ποια θα είναι η σειρά μας; Τι λέτε να γίνει με το 24μηνο; Ακούγεται πως δεν θα παρει κανέναν. Εγώ σε αυτό στόχευα φέτος. Ακουσα πάλι σήμερα πως του χρόνου δεν θα πάρουν παραπάνω από 50 αναπληρωτές φιλολόγους. Λέτε να ξαναγυρίσουμε στην ωρομισθία;;;Σύμφωνα με υπολογισμούς μου, στον νέο πίνακα διορισμών θα προσαυξήσουν την προϋπηρεσία τους λόγω ΟΑΕΔ περίπου 90 άτομα.Από αυτούς περίπου οι 35 θα βρίσκονται στις 60 πρώτες θέσεις.Στον πίνακα θα υπάρχουν περίπου 340-450 24μηνίτες, 3 30μηνίτες και 213 διοριστέοι ΑΣΕΠ(αυτοί που βρίσκονται στον πίνακα διοριστέων ΑΣΕΠ).