0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω τελικα ξεκινησα με την αρχαια γραμματολογια.υπολογιζω να μου παρει 4 μερες.μετα γραμματολογια νεων,αρχαια ιστορια,κ παιδαγωγικα.θα τα εχω βγαλει (σε σχετικα χαλαρους ρυθμους)ελπιζω μεχρι τον Απριλη(μετα πιανω δουλεια ,οποτε θα ναι ζορικα).Οταν βγει η υλη θα διαβασω κ τα υπολοιπα γιατι με πιανει τρομος στη σκεψη του οτι μπορει να διαβαζω τζαμπα!Επισης βλεπω οτι επειδη διαβασα στον προηγουμενο ασεπ,τωρα ειναι πιο ευκολο.στον προηγουμενο(αν κ 3η φορα που εδινα) ηταν ολα καινουρια σαν υλη κ ηταν δυσκολο να απομνημονευθουν.θα γραψει κανεις ειδικη στην ιστορια?εχω ενα βιβλιο του μπονια που ηταν καλο κ με βοηθησε,ομως θα ηθελα κ κατι συμπληρωματικο.ξερει κανεις καποιο η μηπως να περιμενω μηπως βγαλουν κανενα μετα απο καιρο??
μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την υλή?
Παράθεση από: EIRHNHKAT στις Ιανουαρίου 21, 2010, 12:07:43 amμπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την υλή?δεν εχει βγει ακομα...τα στανταρ ειναι οι γραμματολογιες του γυμνασιου και παιδαγωγικα .
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 21, 2010, 12:11:07 amΠαράθεση από: EIRHNHKAT στις Ιανουαρίου 21, 2010, 12:07:43 amμπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την υλή?δεν εχει βγει ακομα...τα στανταρ ειναι οι γραμματολογιες του γυμνασιου και παιδαγωγικα .συμφωνω,απλα προσθετω κ την αρχαια ιστορια στα σχεδον στανταρ,καθως εξεταζει περιοδο(479-323),η οποια ειναι κ η βασικοτερη.δεν ειναι πχ οπως στην νεοτερη,που αν οι <εξωτερικες σχεσεις> της Ελλαδας γινουν <εσωτερικες>,θα χουμε διαβασει τελειως διαφορετικα.
κοιτα δεν ειμαι κ τελειως σιγουρος..απλα λεω:λιγο δυσκολο να μπει στην υλη για ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ η περιοδος μετα το 323...δεν ειναι λογικο?κ νομιζω επισης οτι δεν θα παει στον 7ο αι. π.Χ...παει πολυ πισω..εξαλλου η βασικοτερη περιοδος ειναι 479-323..τωρα αν πχ,βγαλουν κατι,δεν παει τσαμπα ολο το διαβασμα.θα εισαι διαβασμενη,καθως εχεις βγαλει ολη την περιοδο.αν ομως πχ στη βυζαντινη,αντι σχεσεις βυζαντιου-δυσης,σου βαλει σχεση με οθωμανους,θα ειναι σαν να μην εχεις διαβασει τιποτα!ετσι το σκεφτομαι...εσυ τι λες??
εγω θα την πιασω την αρχαια γιατι 3 ασεπ τωρα διαβαζω μονο τα σχολικα κ νομιζω οτι καιρος μου ειναι να επεκταθω λιγο....βυζαντινη διαβασα καραγιαννοπουλο κ παραδοξως πηγα πολυ καλα!δεν το περιμενα!