0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι σας θαυμάζω, πώς τα καταφέρνετε;; Εγώ με τόσες ώρες δουλειάς και τις λοιπές υποχρεώσεις ( οικιακά, εξωτερικές δουλειές κ.λπ. ), δεν προλαβαίνω καλά-καλά να κοιμηθώ, όχι να διαβάσω... Ελπίζω τουλάχιστον να βοηθάει το γεγονός ότι η δουλειά μου είναι σχετική με το αντικείμενο...
Εδώ γίνεται λόγος για αναστολή προσλήψεων...Είναι σίγουρο ότι θα γίνει ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: jefferson στις Ιανουαρίου 24, 2010, 02:20:55 pmΕδώ γίνεται λόγος για αναστολή προσλήψεων...Είναι σίγουρο ότι θα γίνει ΑΣΕΠ;καλησπερα.και εγω το ιδιο πιστευα οτι ισως να μη γινει ΑΣΕΠ φετος η οποτε γινει τελος παντων.Αλλα μετα το αρθρο στο εθνος αλλαξα γνωμη ..Η Διαμαντοπουλου εβαλε σκοπο της να νοικοκυρεψει την εκπαιδευση,τελικα...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 24, 2010, 02:23:45 pmΠαράθεση από: jefferson στις Ιανουαρίου 24, 2010, 02:20:55 pmΕδώ γίνεται λόγος για αναστολή προσλήψεων...Είναι σίγουρο ότι θα γίνει ΑΣΕΠ;καλησπερα.και εγω το ιδιο πιστευα οτι ισως να μη γινει ΑΣΕΠ φετος η οποτε γινει τελος παντων.Αλλα μετα το αρθρο στο εθνος αλλαξα γνωμη ..Η Διαμαντοπουλου εβαλε σκοπο της να νοικοκυρεψει την εκπαιδευση,τελικα... Δηλαδή τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;
λατινικα, φιλοσοφια κλπ κλπ αποκλειεται. τι ειναι παλι αυτο?εγω ξεκιναω απο αυριο χαλαρα......
Παράθεση από: MARKOS στις Ιανουαρίου 24, 2010, 09:23:13 pm λατινικα, φιλοσοφια κλπ κλπ αποκλειεται. τι ειναι παλι αυτο?εγω ξεκιναω απο αυριο χαλαρα......Καλό ξεκίνημα ,φίλε ! Με τον αέρα του πρωτηθλητή πλεόν μετά και τη νίκη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.