0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marsak72 στις Μαρτίου 10, 2010, 02:07:54 pmΔινω απο το 2002 εχω μονο στον τελευταιο επιτυχια [πιστεψτε με κουραστικα πολυ] και δεν ηταν τοσο μεγαλη αφου δουλευω μονο στην ΠΔΣ.Δεν μπορω να ανοιξω βιβλιο[δε θελω να επηρρεασω κανενα αλλωστε απευθυνομαι σε νοημονα οντα] και το αναφερω για να δω αν ειναι μονο δικο μου το προβλημα.δεν ειναι μονο δικό σου , είναι και δικό μου, δίνω από το 2000. Οχι μόνο δεν μπορω να ανοίξω βιβλίο , αλλα ούτε καν να σκεφτώ ότι θα πρεπει να το ανοίξω!!!!
Δινω απο το 2002 εχω μονο στον τελευταιο επιτυχια [πιστεψτε με κουραστικα πολυ] και δεν ηταν τοσο μεγαλη αφου δουλευω μονο στην ΠΔΣ.Δεν μπορω να ανοιξω βιβλιο[δε θελω να επηρρεασω κανενα αλλωστε απευθυνομαι σε νοημονα οντα] και το αναφερω για να δω αν ειναι μονο δικο μου το προβλημα.
Παράθεση από: aeee στις Μαρτίου 10, 2010, 02:15:35 pmΠαράθεση από: marsak72 στις Μαρτίου 10, 2010, 02:07:54 pmΔινω απο το 2002 εχω μονο στον τελευταιο επιτυχια [πιστεψτε με κουραστικα πολυ] και δεν ηταν τοσο μεγαλη αφου δουλευω μονο στην ΠΔΣ.Δεν μπορω να ανοιξω βιβλιο[δε θελω να επηρρεασω κανενα αλλωστε απευθυνομαι σε νοημονα οντα] και το αναφερω για να δω αν ειναι μονο δικο μου το προβλημα.δεν ειναι μονο δικό σου , είναι και δικό μου, δίνω από το 2000. Οχι μόνο δεν μπορω να ανοίξω βιβλίο , αλλα ούτε καν να σκεφτώ ότι θα πρεπει να το ανοίξω!!!! και οσο περναν τα χρονια και μεγαλωνουμε τοσο χειροτερο θα γινετε...ολοι την ιδια κουραση εχουμε...δεν εισαι μονη,αν αυτο σε παρηγορει παντως..
Δυστυχως ετσι ειναι... τωρα θα μου πειτε γιατι μεμψιμοιρω επιλογη μου ηταν ....ηθελα μονοεκτος απο το ταξιδι να ειχα και την Ιθακη.Πολλα ζηταω...[απαντω μονη μου].
η προσωπικη μου αποψη ειναι οσον αφορα τους φιλολογους οτι και τωρα να ξεκινησει κανεις διαβασμα για το μεθεπομενο ασεπ παλι δε θα ειναι 100% ετοιμος.ειδικα αν μειωθουν οι θεσεις κατα το ημισυ.ας ξυπνησουμε επιτελους.ρε...μας δουλευουν.ΖΗΣΤΕ!
ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΑΣΕΠ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΟΣΟ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 2007, 2009 ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ--
Παράθεση από: mimelismoni στις Μαρτίου 13, 2010, 07:42:29 pmη προσωπικη μου αποψη ειναι οσον αφορα τους φιλολογους οτι και τωρα να ξεκινησει κανεις διαβασμα για το μεθεπομενο ασεπ παλι δε θα ειναι 100% ετοιμος.ειδικα αν μειωθουν οι θεσεις κατα το ημισυ.ας ξυπνησουμε επιτελους.ρε...μας δουλευουν.ΖΗΣΤΕ!συμφωνω απολυτως