0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: μαιρη567 στις Ιουλίου 05, 2010, 12:54:43 amεγω παντωσ αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν αξιζει να διοριστειται εσεις καθωσ επιλεξατε αυτη τη σχολη γιατι δεν παιρνουσατε σε αλλη.αντιθετα τα τελευταια 4 χρονια οσοι μπαινουν ειναι αριστουχοι(μαθητεσ του 19). τετοιουσ δασκαλουσ αξιζει να εχουν τα παιδια μαςΟι υπόλοιποι να πάνε να πέσουν από το γκρεμό;;;;;Τι μένος είναι αυτό;
εγω παντωσ αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν αξιζει να διοριστειται εσεις καθωσ επιλεξατε αυτη τη σχολη γιατι δεν παιρνουσατε σε αλλη.αντιθετα τα τελευταια 4 χρονια οσοι μπαινουν ειναι αριστουχοι(μαθητεσ του 19). τετοιουσ δασκαλουσ αξιζει να εχουν τα παιδια μας
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 05, 2010, 10:32:12 amΠαράθεση από: μαιρη567 στις Ιουλίου 05, 2010, 12:54:43 amεγω παντωσ αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν αξιζει να διοριστειται εσεις καθωσ επιλεξατε αυτη τη σχολη γιατι δεν παιρνουσατε σε αλλη.αντιθετα τα τελευταια 4 χρονια οσοι μπαινουν ειναι αριστουχοι(μαθητεσ του 19). τετοιουσ δασκαλουσ αξιζει να εχουν τα παιδια μαςΟι υπόλοιποι να πάνε να πέσουν από το γκρεμό;;;;;Τι μένος είναι αυτό;και ανορθόγραφο μένος!!Με τη λογική της,δεν είναι του 19 ε;;;;αιντεεεεεε
Πω...πω τι παθαίνει ο άνθρωπος όταν έχει καιρο να το... .Αχ βρε μαιρη567 πρέπει να βρεις επειγόντος κάποιον...η αγ....μια έχει τρελάνει κόσμο...