0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι λετε θα παρει και αυτους που εχουν μηδενικη προυπηρεσια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εγω παντως ελπιζω να τους παρει ολους.......................
Παράθεση από: dorant στις Αυγούστου 03, 2010, 01:53:52 pmPenny ασε κ εγω να σκασω ειμαι....δεν εβγαλε καθολου αιτ/νια.....κ ολοι οι νομοι ειναι.....ασε....μας τα προκοψαν παλι φετος.....Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολους σας!!!Σε καποιο σημειο λεει '' να δηλωσουν ΟΛΕΣ τις περιοχες προκειμενου να εξασφαλισουν το διορισμο''ξερετε τι εννοει; μηπως οτι αν οι Ασεπιτες δεν δηλωσουν ολες τις περιοχες για να εξασφαλισουν το διορισμο τον χανουν;;;; Οποτε η μεταβατικη πιανεται μονο για το 40%;;;;Πολύ εξειδικευμένη η ερώτησή σου, φοβάμαι ότι απόλυτη διαβεβαίωση δεν θα πάρεις από κανένα.Στις άλλες κατηγορίες εκπαιδευτικών κάποιοι από τους ΑΣΕΠίτες πάνε για διορισμό του παραχρόνου σύμφωνα με τις εντολές. Στην περίπτωση των δασκάλων που οι επιτυχόντες ΑΣΕΠίτες είναι λιγότεροι και θεωρητικά φέτος διορίζονται όλοι φέτος, δεν ξέρω τι θα ισχύσει.Εχεις δικιο κανενας μεχρι σημερα δεν μου εχει απαντησει ξεκαθαρα...
Penny ασε κ εγω να σκασω ειμαι....δεν εβγαλε καθολου αιτ/νια.....κ ολοι οι νομοι ειναι.....ασε....μας τα προκοψαν παλι φετος.....Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολους σας!!!Σε καποιο σημειο λεει '' να δηλωσουν ΟΛΕΣ τις περιοχες προκειμενου να εξασφαλισουν το διορισμο''ξερετε τι εννοει; μηπως οτι αν οι Ασεπιτες δεν δηλωσουν ολες τις περιοχες για να εξασφαλισουν το διορισμο τον χανουν;;;; Οποτε η μεταβατικη πιανεται μονο για το 40%;;;;
ποτε να περιμένουμε τα αποτελέσματα για τους μόνιμους διορισμούς;;;;;;;;
Παράθεση από: gogo85 στις Αυγούστου 08, 2010, 02:57:33 amποτε να περιμένουμε τα αποτελέσματα για τους μόνιμους διορισμούς;;;;;;;;Πήρα τηλέφωνο σήμερα στο υπουργείο και μου είπαν ότι οι μόνιμοι διορισμοί θα ανακοινωθούν μόλις λήξει η προθεσμία για τις ειδικές κατηγορίες δηλαδή μέχρι Δεκαπενταύγουστο. Ρώτησα και για τα 3 χρόνια παραμονής και μου είπαν όχι 3 χρόνια στο ίδιο σχολείο, αλλά στην ίδια περιοχή.