0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλιστα..και τι χαρτιά πρέπει να έχουμε μαζί μας;; Γιατί εγώ όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι θα είμαστε διακοπές...Αρα πρέπει να τα κουβαλάμε μαζί μας να φύγουμε επιτόπου [/qFarfallina πρεπει να εχεις μαζι σου το πιστοποιητικο υγειας, το πτυχιο σου,τη βεβαιωση απο τα Πεκ αν εκανες περισυ,ε τωρα ξερεις ταυτοτητα, αφμ(αυτα θα σου χρειαστουν για να συμπληρωσεις τα στοιχεια σου στις φορμες που θα σου δωσουν για το διορισμο). Επισης να εχεις τα χαρτια της προυπηρεσιας σου (απο τα γραφεια που δουλεψες) γιατι πρεπει να καταγραφει η συνολικη προυπηρεσια σου.Επιπλέον θα σου ζητησουν περιουσιακα στοιχεια αν εχεισ δλδ αυτοκινητο, σπιτι στο ονομα σου.Αναφορικα με το πιστοποιητικο υγειας μην αγχωθεις γιατι καποιεσ πρωτοβαθμιες δεχονται το περσινο αν το εχεις.Για παραδειγμα εγω που δουλεψα σε 3 γραφεια ως τωρα αλλοτε μου ζητουσαν προσφατο αλλοτε δεχοντουσαν το περσινο. Αυτο εξαρταται απο το ποσο εξυπηρετικος ειναι ο διοικητικος στο γραφειο.Αυτα προσ το παρον αν χρειαστεςισ κατι αλλο πες μου.Α και καλη τοποθετηση!!!!
Να ρωτησω κατι... θα μας ερθει μηνυμα στο κινητο, όπως στους αναπληρωτες, ή θα ανακοινωθουν μονο στο internet?Γνωριζει κανεις??
kalispera..thelw na rwtisw k gw kati..ta kainouria metra milane gia 3 xronia paramonis sti sxoliki monada gia to neodiorizomeno..autos pws tha ginei? stin arxi den thewreitai oti eimaste sti diathesi tou grafeiou k kaluptoume leitourgiko keno? mporei tin prwti xronia na uparxei leitourgiko alla ti deuteri oxi se mia sxoliki monada..pws tha kataferoume na meinoume 3 xronia sto idio sxoleio? mipws mas bgaloun mono organika kena apo tin arxi?