*

Αποστολέας Θέμα: Έχει δικαίωμα ο διευθυντής ...  (Αναγνώστηκε 6181 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Έχει δικαίωμα ο διευθυντής ...
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 21, 2010, 10:47:08 am »
...Δυστυχώς το Υπουργείο ευθύνεται για τις στρατιές ωρομισθίων και καμία δευτεροβάθμια.

μακάρι να ήταν έτσι, τα πράγματα θα ήταν τουλάχιστον αντικειμενικά. αλλά έχω δεί άτομα να μπαίνουν σε θέσεις με λιγότερα μόρια από τον ίδιο τον διευθυντή δευτεροβάθμιας, καποιες διευθύνσεις οι ίδιες μου είπαν οτι έχουν δικές τους λίστες εκτός των βασικών, όπως επίσης δευτεροβάθμιες να διορίζουν χωρίς να έχουν πίστωση από το υπουργείο, ή έχοντας πίστωση να καθυστερούν επί μήνες την πληρωμή. όταν μισθολογικά δύο ωρομίσθιοι κοστίζουν λιγότερα από το ταμείο της δευτεροβάθμιας δεν θα πάρουν αναπληρωτή..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:33:30 »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 21, 2010, 12:28:28 pm »
τελικά...

η (συγκεκριμένη) δευτεροβάθμια μου είπε οτι μπορεί να το κάνει.. σήμερα που πήρα μου είπαν μάλιστα οτι δέχτηκαν δύο άτομα πριν από μένα.

και ερωτώ.. σε ΕΝΑ γυμνάσιο υπάρχει κενό από οργανική ΕΙΚΟΣΙ ώρες - και το σπάνε σε 2 ωρομίσθιους??? δηλαδή και αναπληρωτής δεν προσλαμβάνεται για να προχωρήσει σε διορισμό αργότερα που έχει την προτεραιότητα και δημιουργούν αναστάτωση σε τόσους ωρομίσθιους χωρίς να θέλουν να κάνουν την παραμικρή αλλαγή στο πρόγραμμα.

έχω πια πειστεί οτι οι διευθύνσεις και μόνο κάνουν κουμάντο τελικά .. σα τσιφλικάδες. μη δώσουν κανονικό μισθό σε αναπληρωτή και είναι το ταμείο τους μείον! άσχετα αν παίρνουν τις πιστώσεις από το υπουργείο!!!

Από πού έχεις πειστεί αλήθεια; Έχεις δει καμιά δευτεροβάθμια να διορίζει αναπληρωτές;

δεν κατάλαβα αν η ερώτηση είναι ειρωνική.. - από όσο γνωρίζω μία οργανική θέση καλύπτεται με αναπληρωτή

Είπες ότι έχεις πειστεί και εγώ ρώτησα από πού;
Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι το υπουργείο αποφασίζει αν μια θέση θα καλυφθεί από αναπληρωτή ή από ωρομίσθιους και αυτό προσπάθησα να σου εξηγήσω.

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 21, 2010, 12:39:13 pm »
...Δυστυχώς το Υπουργείο ευθύνεται για τις στρατιές ωρομισθίων και καμία δευτεροβάθμια.

μακάρι να ήταν έτσι, τα πράγματα θα ήταν τουλάχιστον αντικειμενικά. αλλά έχω δεί άτομα να μπαίνουν σε θέσεις με λιγότερα μόρια από τον ίδιο τον διευθυντή δευτεροβάθμιας, καποιες διευθύνσεις οι ίδιες μου είπαν οτι έχουν δικές τους λίστες εκτός των βασικών, όπως επίσης δευτεροβάθμιες να διορίζουν χωρίς να έχουν πίστωση από το υπουργείο, ή έχοντας πίστωση να καθυστερούν επί μήνες την πληρωμή. όταν μισθολογικά δύο ωρομίσθιοι κοστίζουν λιγότερα από το ταμείο της δευτεροβάθμιας δεν θα πάρουν αναπληρωτή..

Προφανώς έχεις μπερδευτεί με αυτά που σου λένε.

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 21, 2010, 01:32:44 pm »
ο ενας διεθυντης ειναι ανενδοτος αντι για 11 θα παρω μαλον τις 5 ωρες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:33:30 »

Αποσυνδεδεμένος talkinghead

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 17, 2010, 07:29:53 pm »
Οκ, το είδα κάπως αργά αυτό το μήνυμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιός μπορεί να ξαναχρειαστεί κάτι παρόμοιο.

Λοιπόν κοίτα να δεις, γνώμη μου είναι ότι αν είναι να αφήσεις οπωσδήποτε κάποιες ώρες σε συμφέρει καλύτερα να αφήνεις το δημοτικό, γιατί πολύ απλά από το δημοτικό θέλεις 100 ώρες για ένα μόριο ενώ από το γυμνάσιο 85. Απλά μαθηματικά...

Μια συνάδελφος που είχε το ίδιο πρόβλημα προ καιρού απευθύνθηκε στην Αβάθμια και κανόνισε να αφήσει το δημοτικό και τις ώρες αυτές να τις υπηρετεί στην Αβάθμια με δουλειά γραφείου. Μετά από κανένα δίμηνο που έφυγε μια άλλη ωρομίσθια επειδή γέννησε την έστειλαν σε εκείνο το δημοτικό και ούτε γάτα ούτε ζημιά.... 

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 17, 2010, 09:46:13 pm »
Μια συνάδελφος που είχε το ίδιο πρόβλημα προ καιρού απευθύνθηκε στην Αβάθμια και κανόνισε να αφήσει το δημοτικό και τις ώρες αυτές να τις υπηρετεί στην Αβάθμια με δουλειά γραφείου. Μετά από κανένα δίμηνο που έφυγε μια άλλη ωρομίσθια επειδή γέννησε την έστειλαν σε εκείνο το δημοτικό και ούτε γάτα ούτε ζημιά.... 
Κάτσε για να καταλάβω: η συνάδελφος που λες είναι ωρομίσθια; Και αντί να διδάσκει σε Δημοτικό, έκανε δουλειά γραφείου στην Διεύθυνση; ??? ??? ??? Μάλλον δεν κατάλαβα καλά. :-\

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 18, 2010, 10:31:30 am »

Προφανώς έχεις μπερδευτεί με αυτά που σου λένε.

δεν εχω ανάγκη να κάνω να μοιρολατρώ ή να εσχατολογώ - αυτά που έγραψα ήταν από πρώτο χέρι ένα προς ένα

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 18, 2010, 11:18:47 am »

Δεν είναι θέμα ανάγκης. είναι θέμα άγνοιας ή παρεξήγησης!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 20, 2010, 06:06:47 pm »
Κάτσε για να καταλάβω: η συνάδελφος που λες είναι ωρομίσθια; Και αντί να διδάσκει σε Δημοτικό, έκανε δουλειά γραφείου στην Διεύθυνση; ??? ??? ??? Μάλλον δεν κατάλαβα καλά. :-\
Talkinghead, επειδή μ'ενδιαφέρει το θέμα, μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου διευκρινήσεις αν όντως κατάλαβα καλά;

Αποσυνδεδεμένος talkinghead

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 24, 2010, 11:55:22 am »
Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Ναι, η κοπέλα είναι ωρομίσθια γερμανικών σε δημοτικά. Απλά όταν αργότερα άδειασε θέση σε δημοτικό την έστειλαν εκεί

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182750
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)