0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Δυστυχώς το Υπουργείο ευθύνεται για τις στρατιές ωρομισθίων και καμία δευτεροβάθμια.
Παράθεση από: jak13 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 03:00:07 pmΠαράθεση από: mirigene στις Ιανουαρίου 20, 2010, 10:23:05 amτελικά...η (συγκεκριμένη) δευτεροβάθμια μου είπε οτι μπορεί να το κάνει.. σήμερα που πήρα μου είπαν μάλιστα οτι δέχτηκαν δύο άτομα πριν από μένα. και ερωτώ.. σε ΕΝΑ γυμνάσιο υπάρχει κενό από οργανική ΕΙΚΟΣΙ ώρες - και το σπάνε σε 2 ωρομίσθιους??? δηλαδή και αναπληρωτής δεν προσλαμβάνεται για να προχωρήσει σε διορισμό αργότερα που έχει την προτεραιότητα και δημιουργούν αναστάτωση σε τόσους ωρομίσθιους χωρίς να θέλουν να κάνουν την παραμικρή αλλαγή στο πρόγραμμα. έχω πια πειστεί οτι οι διευθύνσεις και μόνο κάνουν κουμάντο τελικά .. σα τσιφλικάδες. μη δώσουν κανονικό μισθό σε αναπληρωτή και είναι το ταμείο τους μείον! άσχετα αν παίρνουν τις πιστώσεις από το υπουργείο!!! Από πού έχεις πειστεί αλήθεια; Έχεις δει καμιά δευτεροβάθμια να διορίζει αναπληρωτές;δεν κατάλαβα αν η ερώτηση είναι ειρωνική.. - από όσο γνωρίζω μία οργανική θέση καλύπτεται με αναπληρωτή
Παράθεση από: mirigene στις Ιανουαρίου 20, 2010, 10:23:05 amτελικά...η (συγκεκριμένη) δευτεροβάθμια μου είπε οτι μπορεί να το κάνει.. σήμερα που πήρα μου είπαν μάλιστα οτι δέχτηκαν δύο άτομα πριν από μένα. και ερωτώ.. σε ΕΝΑ γυμνάσιο υπάρχει κενό από οργανική ΕΙΚΟΣΙ ώρες - και το σπάνε σε 2 ωρομίσθιους??? δηλαδή και αναπληρωτής δεν προσλαμβάνεται για να προχωρήσει σε διορισμό αργότερα που έχει την προτεραιότητα και δημιουργούν αναστάτωση σε τόσους ωρομίσθιους χωρίς να θέλουν να κάνουν την παραμικρή αλλαγή στο πρόγραμμα. έχω πια πειστεί οτι οι διευθύνσεις και μόνο κάνουν κουμάντο τελικά .. σα τσιφλικάδες. μη δώσουν κανονικό μισθό σε αναπληρωτή και είναι το ταμείο τους μείον! άσχετα αν παίρνουν τις πιστώσεις από το υπουργείο!!! Από πού έχεις πειστεί αλήθεια; Έχεις δει καμιά δευτεροβάθμια να διορίζει αναπληρωτές;
τελικά...η (συγκεκριμένη) δευτεροβάθμια μου είπε οτι μπορεί να το κάνει.. σήμερα που πήρα μου είπαν μάλιστα οτι δέχτηκαν δύο άτομα πριν από μένα. και ερωτώ.. σε ΕΝΑ γυμνάσιο υπάρχει κενό από οργανική ΕΙΚΟΣΙ ώρες - και το σπάνε σε 2 ωρομίσθιους??? δηλαδή και αναπληρωτής δεν προσλαμβάνεται για να προχωρήσει σε διορισμό αργότερα που έχει την προτεραιότητα και δημιουργούν αναστάτωση σε τόσους ωρομίσθιους χωρίς να θέλουν να κάνουν την παραμικρή αλλαγή στο πρόγραμμα. έχω πια πειστεί οτι οι διευθύνσεις και μόνο κάνουν κουμάντο τελικά .. σα τσιφλικάδες. μη δώσουν κανονικό μισθό σε αναπληρωτή και είναι το ταμείο τους μείον! άσχετα αν παίρνουν τις πιστώσεις από το υπουργείο!!!
Παράθεση από: xriana1 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 11:34:40 am...Δυστυχώς το Υπουργείο ευθύνεται για τις στρατιές ωρομισθίων και καμία δευτεροβάθμια.μακάρι να ήταν έτσι, τα πράγματα θα ήταν τουλάχιστον αντικειμενικά. αλλά έχω δεί άτομα να μπαίνουν σε θέσεις με λιγότερα μόρια από τον ίδιο τον διευθυντή δευτεροβάθμιας, καποιες διευθύνσεις οι ίδιες μου είπαν οτι έχουν δικές τους λίστες εκτός των βασικών, όπως επίσης δευτεροβάθμιες να διορίζουν χωρίς να έχουν πίστωση από το υπουργείο, ή έχοντας πίστωση να καθυστερούν επί μήνες την πληρωμή. όταν μισθολογικά δύο ωρομίσθιοι κοστίζουν λιγότερα από το ταμείο της δευτεροβάθμιας δεν θα πάρουν αναπληρωτή..
Μια συνάδελφος που είχε το ίδιο πρόβλημα προ καιρού απευθύνθηκε στην Αβάθμια και κανόνισε να αφήσει το δημοτικό και τις ώρες αυτές να τις υπηρετεί στην Αβάθμια με δουλειά γραφείου. Μετά από κανένα δίμηνο που έφυγε μια άλλη ωρομίσθια επειδή γέννησε την έστειλαν σε εκείνο το δημοτικό και ούτε γάτα ούτε ζημιά....
Παράθεση από: mirigene στις Ιανουαρίου 21, 2010, 10:47:08 amΠαράθεση από: xriana1 στις Ιανουαρίου 20, 2010, 11:34:40 am...Δυστυχώς το Υπουργείο ευθύνεται για τις στρατιές ωρομισθίων και καμία δευτεροβάθμια.μακάρι να ήταν έτσι, τα πράγματα θα ήταν τουλάχιστον αντικειμενικά. αλλά έχω δεί άτομα να μπαίνουν σε θέσεις με λιγότερα μόρια από τον ίδιο τον διευθυντή δευτεροβάθμιας, καποιες διευθύνσεις οι ίδιες μου είπαν οτι έχουν δικές τους λίστες εκτός των βασικών, όπως επίσης δευτεροβάθμιες να διορίζουν χωρίς να έχουν πίστωση από το υπουργείο, ή έχοντας πίστωση να καθυστερούν επί μήνες την πληρωμή. όταν μισθολογικά δύο ωρομίσθιοι κοστίζουν λιγότερα από το ταμείο της δευτεροβάθμιας δεν θα πάρουν αναπληρωτή..Προφανώς έχεις μπερδευτεί με αυτά που σου λένε.
Παράθεση από: talkinghead στις Μαρτίου 17, 2010, 07:29:53 pmΜια συνάδελφος που είχε το ίδιο πρόβλημα προ καιρού απευθύνθηκε στην Αβάθμια και κανόνισε να αφήσει το δημοτικό και τις ώρες αυτές να τις υπηρετεί στην Αβάθμια με δουλειά γραφείου. Μετά από κανένα δίμηνο που έφυγε μια άλλη ωρομίσθια επειδή γέννησε την έστειλαν σε εκείνο το δημοτικό και ούτε γάτα ούτε ζημιά.... Κάτσε για να καταλάβω: η συνάδελφος που λες είναι ωρομίσθια; Και αντί να διδάσκει σε Δημοτικό, έκανε δουλειά γραφείου στην Διεύθυνση; Μάλλον δεν κατάλαβα καλά.